Μετάβαση στο περιεχόμενο

asconas

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

asconas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα σας εχω μια οικοδομη υπογειο, ισογειο εχω εξαντησει την δομηση.εχω αδεια μετα 1/3/12. να ρωτησω στο υπογειο μπορω να κανω ηλεκτρολογικεσ εγκαταστασεις? θα πιαστει στην δομηση το υπογειο?(που δεν εχω)οταν ερθει ο ελεγκτης? αν βαλω μονο ηλεκτρολογικο πινακα στο υπογειο προεκταση του πινακα που θα υπαρχει στο ισογειο .βασικα για να συνδεσω τον καυστηρα το θελω. υπαρχει προβλημα? ευχαριστω
  2. Καλησπερα υπαρχει καμια ενημερωση σχετικα με τις εισφορες στα ενσημα του Ικα? Κατι εχει ακουστει οτι θα τις μειωσουν, ισχυει?
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ. Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ 29/2/2012 ΟΜΩΣ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ 1/3/2012.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  4. καλησπερα ειμαι ιδιωτης φτιαχνω μια μονοκατοικια ετοιμασαμε τα σχεδια με τον μηχανικο τωρα μου ζητησε να πληρωσω 3200 ευρω για το τεε? πως προκυπτει αυτο το ποσο?ποιες αμοιβες καλυπτονται?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.