Μετάβαση στο περιεχόμενο

zamaria

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

zamaria's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. αμικα εννοουσα αριθμο μητρωου ικα.κι αν πρεπει να τον διακοψω η απλα να το αφησω. υπαρχει κατι υποψη μου για δουλεια αλλιως οντως δε θα σκεφτομουν την εγγραφη.
  2. Καλησπέρα, Έχω διαβάσει αρκετά σχετικά topic στο forum αλλά θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με την εγγραφή νέων μηχανικών. Τελείωσα το Νοέμβριο του 2011 και έχω σκοπό να δώσω εξετάσεις στο ΤΕΕ με την τρέχουσα προκήρυξη τον Φεβρουάριο. Απ' ότι έχω καταλάβει μετά την επιτυχία που θα έχει κάποιος στις εξετάσεις γράφεται στο ΤΕΕ και στο ΤΣΜΕΔΕ αυτόματα. Πόσο διάστημα όμως πρέπει να περάσει ώστε να έχει κάποιος δικαίωμα έναρξης επαγγέλματος ώστε να μπορεί να δουλέψει με μπλοκάκι? Το διάστημα αυτό , που απ'ότι έχω καταλάβει είναι 3-4 μήνες , πως μπορεί να δουλέψει κάποιος σε μια εταιρεία ως συνεργάτης? Εφόσον δεν θα μπορεί να κόψει απόδειξη παροχής υπηρεσιών το διάστημα των μηνών αυτών ωσ ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός, πώς θα μπορεί να δουλέψει σε εταιρεία? Επίσης, έχοντας δουλέψει παλαιότερα πριν πάρω το πτυχίο μου έχω ΑΜΙΚΑ και κάρτα ανεργίας στον ΟΑΕΔ. Πρέπει να κάνω διαγραφή σε αυτό η γίνεται αυτόματα με την εγγραφή μου στο ΤΕΕ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.