Μετάβαση στο περιεχόμενο

kioann

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

kioann's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευτυχώς δεν θα ανάψει ο γείτονας μου το τζάκι του. Αλλά έγινε ακόμα κάτι….. ανάψαμε εμείς προχθές και η μυρωδιά ήταν πάλι αισθητή, όχι όπως πριν, αλλά αισθητή. Οπότε μάλλον έχουμε και εμείς το πρόβλημα…. Να σημειώσω ότι εμείς το τζάκι μας το ανάβουμε συνέχεια, και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από την ημέρα που άναψε ο γείτονας μου, ο οποίος είχε να το ανάψει χρόνια!! Τώρα δεν μπορούμε ούτε εμείς να το ανάψουμε. Η πολυκατοικία είναι πάνω από 10 χρονών και δεν βρίσκουμε τον μηχανικό. Λέμε να το αφήσουμε για το καλοκαίρι και να μην ανάψουμε. Βέβαια δεν τον νοιάζει αυτό τον γείτονα μου, εμείς θα υποφέρουμε που μάθαμε στον τζάκι, που είμαστε ρετιρέ και παγώνει το σαλόνι χωρίς αυτό! Μου είπαν ότι μάλλον έχει σπάσει η καμινάδα!!! Ομώς πώς γίνεται να ήμασταν εμείς μια χαρά πριν ανάψει ο γείτονας!! ??? Που βρίσκω μάστορα?
  2. Γεια σας! Βοήθεια! Χθες το βράδυ άναψε το τζάκι ο δεύτερος όροφος μάλλον για πρώτη φορά. Η θυμιάσεις έβγαιναν από την συρόμενη πόρτα, στο δικό μου διαμέρισμα. Ένας τοίχος χωρίζει το δικό μου τζάκι από την συρόμενη πόρτα. Εγώ είμαι στον τρίτο και τελευταίο όροφο. Τι να κάνω? Έχουν διαρροή οι καμινάδες?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.