Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilis1987

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vasilis1987

  1. Καλα μην αρπαζεστε.Ερωτηση εκανα μιας και δεν υπηρχε παρομοιο ερωτημα στα προηγουμενα ποστ.δεν επαναλαμβανομαι.απλα το συγκεκριμενο συστημα θα στοιχιζε πολυ λιγοτερα ευρω σαν εγκατασταση απο την λυση του πετρελαιου και επειδη εχω αγροτικο ακουγοταν καλο σαν ιδεα.θα κοιταξω και τα υπολοιπα που μου ειπατε.ευχαριστω αυτους που προθυμοποιηθηκαν να μου απαντησουν.
  2. Καλησπερα, Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με αυτο το θεμα και να μου δωσετε τα φωτα σας μιας και δεν ειμαι ειδικος.Επειδη ψαχνω να τακτοποιησω φετος την θερμανση του εξοχικου επεσε στην αντιληψη μου και ο λεβητας ιοντων.Στην αρχη φαινεται αριστη φτηνη λυση αλλα μετα απο ψαξιμο δεν ειναι οπως ακουγονται.Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν το συστημα αυτο συμφερει υπο προυποθεσεις.Δηλαδη.Εγω στο εξοχικο μου περιπου 350 τετραγωνικα που το επισκεπτομαι συνηθως σαββατοκυριακα και εχω αγροτικο ρευμα,θα συμφερε να εγκαταστησω κατι τετοιο;Γιατι σε καταναλωση δεν εχω πολλες απαιτησεις μονο τα σαββατοκυριακα.Επισης το αρχικο κοστος ενος λεβητα-καυστηρα πετρελαιου για αυτα τα τετραγωνικα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο απο εναν λεβητα ιοντων η γκαλαν συγκεκριμενα.Ευχαριστως να μιλησω και με καποιον ιδιαιτερως(να τον παρω και τηλεφωνο) αν ειναι δυσκολο απο εδω. Ευχαριστω πολυ Δείτε τους κανόνες συμμετοχής: Απαγορεύεται η αναζήτηση μηχανικών, τεχνικών γραφείων ή εταιρειών παροχής υπηρεσιών, κατασκευαστικών προσφορών, σύνταξης μελετών, παροχής συμβουλών κ.λπ. miltos
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.