Μετάβαση στο περιεχόμενο

odi

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

odi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αρα συμφωνα με αυτον τον τυπο αν παρω δανειο 8000 με επιτοκιο 4%, για 5 χρονια! τοε απο της πραξεις μου βγαινει οτι για 60 μήνες οπου ειναι τα 5 χρονια η μήνιαια δόση είναι 155 ευρο!
  2. η αναλυτικες λιστες αποπληρωμης που βγαζουν οι διαφορες εταιρεις με τον ιδιο τροπο γεινονται? εβλεπα κατι Ιrr, πλιθωρισμους και διαφορα! Δουλευω μονος σε εγκαταστασεις φωτοβολτα'ι΄κων , κανω τεχνικες-ενεργειακες μελετες, αλλα δεν ξερω πως γεινονται οι οικονομικες μελετες που ζητανε οι τραπεζες! θα παω στην τραπεζα να το ρωτησω,αν και πιστευω,οτι καταλληλοτερος για τετοια θεματα ειναι καποιος οικονομολογος.
  3. Καλησπέρα!Θα ηθελα να ρωτήσω πως γεινεται μια οικονομικη μελέτη ενος συστηματος για τα χρονια αποπληρωμης ενος δανειου! Π.χ εστω οτι το συστημα που βαζω στην στεγη κοστιζει 23.000 και ο πελατης εχει μόνο 15000 χιλαδες αρα θα παρει απο την τραπεζα 8.000!Εστω οτι το επιτοκιο ειναι 4% και η αποδοση του σηστηματος ειναι 7500kwh/ετος, πως γεινεται γενικα μια οικονομικη μελετη?ξέρεις κανεις καποιο προγραμμα ή παραδειγμα σε μορφη pdf? ευχαρηστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.