Μετάβαση στο περιεχόμενο

anastasia123

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

anastasia123's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το γνωρίζω ότι απαιτείται μελέτη απωλειών αλλά όπως ανέφερα και στο αρχικό μήνυμα το αντικείμενο της εργασίας μου είναι μεταξύ άλλων να προτείνω ορισμένες βελτιωτικές επεμβάσεις που μπορούν να γίνουν, με ένα ενδεικτικό κόστος και όχι να αναλύσω σε βάθος την κάθε επέμβαση.. κάτι που απαιτεί εξειδίκευση και όχι μόνο να γνωρίζω τις απώλειες..
  2. Καλησπέρα, σπουδάζω στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και κάνω τη διπλωματική μου στην ενεργειακή επιθεώρηση ενός κτηρίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο ψύχεται μόνο με κλιματιστικά, ενώ υπάρχει δίκτυο σωληνώσεων και τερματικές μονάδες για θέρμανση(μέσω λέβητα) θέλω να προτείνω τοποθέτηση αντλίας θερμότητας για ψύξη και ψάχνω το μέγεθος της για να υπολογίσω ένα ενδεικτικό κόστος, από το ίντερνετ βρήκα ότι 40kcal/m3 έχω 8475ψυχόμενο όγκο, η ψυχόμενη επιφάνεια είναι 2500 τ.μ, άρα 339000kcal, 394kW αποδιδόμενη ψυκτική ισχύς είναι σωστό ως τρόπος σκέψης προκειμένου να προσεγγίσω το μέγεθος της αντλίας και άρα ένα ενδεικτικό κόστος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.