Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ πολύ liv.το εγγείων μου έδειξε το φεκ αλλά μου είπε ότι τη βεβαίωση ότι και καλά δεν υπάρχει νομοθεσία που εντάσσει τις επιχειρήσεις αυτές κάπου την παίρνει ο πελάτης αφού κατασκευαστεί το κτίριο.ουσιαστικά απαλλάσεται απο ίδρυση και λειτουργία έως ότου βγει το προεδρικό διάταγμα.
  2. σ' ευχαριστώ.το μόνο πρόβλημα είναι ότι η αγροτική ανάπτυξη με προώθησε στο εγγείων βελτιώσεων το οποίο μου παρέχει την απαλλαγή ουσιαστικά από την άδεια λειτουργίας μετά την ανέγερση της οικοδομής.με την άδεια ιδρυσης τι κάνω?
  3. καλησπέρα σε όλους.ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. στην περίπτωση συνεργείου αγροτικών μηχανημάτων πρέπει να πάρω άδεια ίδρυσης ή με καλύπτει βεβαίωση από τη διεύθυνση εγγείων βελτιώσεων τόσο για την ίδρυση όσο και για την άδεια λειτουργίας?αυτοί μου λένε ότι τη βεβαίωση αυτή τη δίνουν αφού έχει κατασκευαστεί το κτίριο.για να βγαλω την οικοδομική άδεια που θέλω εγώ τι άδεια ίδρυσης θα πάρω και αν είναι να πάρω που θα απευθυνθώ?το μεταφορών πάντως δε μπορει να με εξυπηρετήσει λεει. εκπεμπω το ςος.αν καποιος ξέρει ευχαριστω εκ των πρωτερων γκέλυ μηχανολόγος μηχ/κος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.