Μετάβαση στο περιεχόμενο

natasagia

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by natasagia

  1. Παιδια το καταφερα!!! Σε συνδυασμο με ολα αυτα που μου ειπατε.... 1000 ευχαριστω σε ολους!! Mε 0.1 linescale μου εμφανιζονται στο σχεδιο μετα απο αυτα που εκανα, θα μου βγουν ενταξει στην εκτυπωση 1/50?
  2. Το εκανα αλλα τιποτα... Εκανα και μια μια την γραμμη να αλλαξω το scale... Τιποτα... Αν κανω δημιουργια νεου και το κανω αντιγραφη-επικοληση ολο το σχεδιο και αλλαξω τις ιδιοτητες? Δεν θυμαμαι ομως με ποια εντολη αλλαζω τις μοναδες και την κλιμακα δηλαδη να με βγαλει στις ιδιοτητες του σχεδιου..
  3. Αν εννοεις να επιλεξω μια γραμμη που υποτιθεται ειναι διακεκομμενη να αλλαξω το scale και να πατησω μετα στην γραμμη εντολων regen, ναι αλλα τιποτα!
  4. Γεια σας, θα ηθελα βοηθεια. Εχω το autocad to 2008 κανω την πτυχιακη μου σε αυτο εδω και πολυ καιρο, απο καποια στιγμη και μετα εχουν σταματησει να φαινονται οι διακεκομενες στα σχεδια και στην εκτυπωση.. Πρεπει να τα εκτυπωσω για να παρουσιασω και δεν μπορω να βγαλω ακρη, οπως και κανεις οπου και αν ρωτησα! Εχω αλλαξει το linetype scale σε 0,5 ( δεν ξερω αν ειναι σιγουρα σωστο) για κλιμακα 1/50 που θελω, παλι τιποτα. Τι να κανω???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.