Μετάβαση στο περιεχόμενο

Farfy

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  1. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως του Φεκ του 85? Δηλαδή το καταστατικό το οποίο επιμελώς δεν μου το δείχουν ενώ το έχω ζητήσει επανηλλημένως, είναι πάνω από το νόμο? Τα καταστατικά αν δεν απατώμαι πρέπει να αναγράφουν όρους στους οποίους η παμψηφία είναι σύμφωνη με αυτούς και να έχουν συνυπογράψει, πράγμα το οποίο δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση.
  2. Καλησπέρα , εχω μια ερωτηση σχετικα με την καταβολη δαπανων σε διαμερισματα που θελουν να σφραγισουν τα σωματα, μιας κ εχει δημιουργηθει θεμα στην οικοδομη οπου μενω. Η οικοδομη εχει χτιστει πριν το 85 , και η οικοδομικη αδεια βγηκε το 1978. Η θερμανση φυσικα ειναι κοινοχρηστη με εναν κεντρικο λεβητα κατω χωρις μετρητες και η κατανομη δαπανων γινεται συμφωνα με το εμβαδο καθε σπιτιου. Μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζετε τι ισχυει στην περιπτωση που θελω να σφραγισω τα σωματα θερμανσης ? Θα χρειαστει να συνεχισω να καταβαλω αυτο το 30% που ολοι λενε? Το καταστατικο αναγραφει οτι ειναι υποχρεωτικη η καταβολη, αλλα έχει ισχυ? ή προσπερναται λογω του οτι η οικοδομη ειναι πριν το 85? Ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.