Μετάβαση στο περιεχόμενο

nstein

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nstein

  1. Το βρήκα αλλού στο forum. http://4.bp.blogspot.../TEE%5B2%5D.GIF Συνεπώς αν κάποιος μηχανικός δουλεύει με αντικείμενο εργασίας άσχετο του μηχανικού ΚΑΙ είναι ασφαλισμένος και σε άλλο ταμείο (π.χ. ΙΚΑ) έχει δικαίωμα διαγραφής.
  2. Αναρωτιέμαι αν κάποιος όντως βρει δουλειά σαν απλώς υπάλληλος με 800 καθαρά συν ΙΚΑ, μπορεί να πάει στο ΤΕΕ και να πει "να δεν δουλεύω σαν μηχανικός όποτε διώξτε με";;
  3. Καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος της κοινότητας σας. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός (BEng + MSc) από την Αγγλία. Το Σεπτέμβρη του 2007 γράφτηκα στο ΤΕΕ αφού φυσικά πέρασα την διαδικασία του ΔΟΑΤΑΠ απ'όπου πήρα ισοτιμία, αλλά όχι αντιστοιχία. Για την αντιστοιχία πρέπει να δώσω 5 μαθήματα στο πολυτεχνείο Χανίων και δεν μπήκα καν στη διαδικασία τότε για δικούς μου λόγους. Το ΤΕΕ μου χορήγησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος διπλωματούχου Μηχανικού Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος (βασική ειδικότητα Ηλεκτρονικού Μηχανικού). Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω δικαίωμα εγγραφής στο ΜΕΚ Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Αν όχι μπορώ να προσφύγω μέσω ΣΑΕΙ και να επαναλάβω τη διαδικασία του ΤΕΕ. Ζητώ συγγνώμη αν επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένα πράγματα αλλά δεν μπόρεσα να βρω topic που να καλύπτει το θέμα του ΜΕΚ για πτυχιούχους εξωτερικού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.