Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tzanetos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Tzanetos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το λάθος λοιπόν ήταν του υπαλλήλου του ΟΑΕΔ. Όταν ξαναπήγα δε αναφέρθηκε καθόλου σε ΤΣΜΕΔΕ, όπως μου είπατε και σεις. Γράφτηκα κανονικά. Ευχαριστώ. Το θέμα ας διαγραφεί γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικό για αναγνώστες.
  2. OK. Βασικά λέω να του πω: ' shit, piss, fuck, cunt, cocksucker, motherfucker and tits'. Μιας και είσαι Carlin lover... Ευχαριστώ! και εσένα ikaros13. υγ: Η συνέχεια αύριο... Αν πάνε όλα καλά, καλό είναι να διαγραφεί το θέμα μιας και παραείναι μαλακία για να είναι οnline.
  3. Και εγώ δε μπορώ να καταλάβω... Μάλιστα είδε και το πτυχίο μου ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ που μου ζήτησε τη βεβαίωση. Δε ξέρω τι συμβαίνει. Δεν ήμουν εγώ παρών. Τι να τους πω αύριο που θα πάω?
  4. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους. Από σεπτέμβρη 2011 είμαι πτυχιούχος ΠΔΕ. Θέλω να εγγραφώ στον ΟΑΕΔ για να βγάλω κάρτα ανεργίας και να είμαι ασφαλισμένος, αφού η δικιά μου ασφάλεια (δημόσιο) έληξε. Δεν έχω εγγραφεί σε ΕΕΤΕΜ ΚΑΙ ΤΣΜΕΔΕ. Ο ΟΑΕΔ μου ζητάει βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι δεν είμαι γραμμένος στο ΤΣΜΕΔΕ. Ψάχνω λοιπόν αυτή την αίτηση (βεβαίωση εξαίρεσης ? ) αλλά δε μπορώ να τη βρω και ο ΤΣΜΕΔΕ δε σηκώνει τηλέφωνα. Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να με βοηθήσετε. Είτε για να βρω την αίτηση, είτε για να με κατευθύνετε ως προς το περιεχόμενό της και την κατάσταση που είμαι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Καλημέρα.Το καλοκαίρι τελειώνω τη σχολή μου ΤΕΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και η ασφάλειά μου (δημόσιο-μέσω γονέα) λήγει.Αν συνεχίσω να σπουδάζω θα ασφαλιστώ για άλλα δύο χρόνια, αλλά δε με ενθουσιάζει η ιδέα περισσότερων σπουδών για διάφορους λόγους.Θα ήθελα να μάθω λοιπόν που μπορώ να γραφτώ ως μηχανικός και να ασφαλιστώ και γενικότερα μια κατατόπιση επί του θέματος.Το τσμέδε ποτέ δε σηκώνει τηλέφωνο και απ'ότι διαβάζω εδώ, ούτε πρόκειται.Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσατε.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.