Μετάβαση στο περιεχόμενο

geogeorgitzikis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by geogeorgitzikis

  1. Ευχαριστώ για τα σχόλια σας και τον χρόνο που διαθέσατε. Σίγουρα υπάρχουν παρόμοιοι μηχανισμοί που χρησημοποιούνται και στη σεισμική μόνωση κτηρίων και στη προστασία μονάδων υπολογιστών ή και αγαλμάτων σε μουσεία. Η εταιρεία ΤΗΚ παράγει ήδη παρόμοιους μηχανισμούς. Με την σημερινή ανάπτυξη της τεχνολογίας δεν περιμένω να ανακαλύψω την "Αμερική". Απλώς προσπαθώ να βάλω ένα λιθαράκι κι εγώ σ αυτή την προσπάθεια. Το συναρπαστικό στη προσπάθεια αυτή είναι η δύναμη και ταχύτητα της πληροφoρίας που παρέχει το internet. Άσχετα με το αποτέλεσμα η ανταλαγή ιδεών και απόψεων είναι είναι το κέρδος για τον καθένα μας.
  2. Επισκευθείτε την ιστοσελίδα μου : https://sites.google...titanesproject/ δείτε την αντισεισμική βάση που έχει κατατεθεί στον Ο.Β.Ι. για απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και σχολιάστε. Η γνώση και η εμπειρία σας σε θέματα κατασκεών είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την εξέλιξη αυτού του σχεδίου.Τα σχόλιά σας αρνητικά ή θετικά θα μου φανούν πολύ χρήσιμα. Δημοσιεύουμε τα μηνύματά μας στην σωστή θεματική κατηγορία. Χρησιμοποιούμε αντιπροσωπευτικούς τίτλους στα θέματα μας. AlexisPap
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.