Μετάβαση στο περιεχόμενο

arp

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

arp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. γεια σας και ευχαριστω για τις απαντησεις, τουλαχιστων 3 μερες την εβδομαδα παιρνω 3 και παραπανω τηλεφωνα την βραδια παντα επωνυμα αυτη η κατασταση γινεται εδω και 5 μηνες, λογικα θα εχει γινει μηνυση απο την αστυνομια επειδη οι καταγγελιες ειναι παρα πολλες και δεν μπορει να ξεφυγε απο ολες μονο με παρατηρηση, ανεφερα την πολεοδομια γιατι ξερω οτι ο τυπος δεν εχει αδεια για μπαρ, μονο για καφετερια με μουσικη μεχρι της 1 το βραδυ, εαν εχουν γινει οι καταγγελιες ποσο καιρο θα παρει να του το κλεισουν επιτελους?
  2. καλημερα σας, αποφασισα να κανω εγγραφη εδω περα για να κανω την εξης ερωτηση μετα απο αλλη μια μαρτυρικη βραδια εξ αιτιας του τυπου στο ισογειο που δουλευει την καφετερια ως μπαρ στην νικαια. εχω παρει τηλεφωνο την αστυνομια απειρες φορες το μονο που κανουν ειναι να ερχονται, να κανουν την παρατηρηση τους και μετα με το που φυγουν, ο τυπος ανεβαζει παλι τη μουσικη στο τερμα με αποτελεσμα να μας περνει τα μυαλα.Τι ακριβως πρεπει να γινει για να βρω την ηρεμια μου?πρεπει να κανω καποια καταγγελια στην πολεοδομια?και αν ναι πια ειναι η διαδικασια για να καταφερω να βγαλω καποια ακρη?ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.