Μετάβαση στο περιεχόμενο

papadio

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

papadio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε Trackler ok, το διάβασα πιο προσεκτικά, κοίταξα και το παράθυρο και το μάρμαρο να δω πώς είναι και κατάλαβα τι εννοείς. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αν και μπορώ να πω ότι μπερδεύτηκα λίγο με το θέμα του μαρμάρου, καθότι δεν είμαι ειδικός. Θα το συζητήαω με τον τεχνικό και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Και πάλι ευχαριστώ.
  3. Γεια σας, Σκοπεύω να αλλάξω τα κουφώματα σε ένα παλιό σπίτι και μου πρότεινε ο τεχνικός για πιο οικονομική λύση, για πιο γρήγορα και για να μη χρειαστούν σοφατίσματα και άλλα μερεμέτια αλλά και για να μη χρειαστεί να μείνει το σπίτι ανοιχτό (είναι ισόγειο) να τοποθετήσει τα κουφώματα κατευθείαν στον τοίχο, αφού αφαιρέσει τα ξύλινα πρώτα, χωρίς να τοποθετήσει ψευτόκασες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτή η λύση κρίνεται ικανοποιητική από άποψη μόνωσης, εφαρμογής, αντοχής κλπ. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.