Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitri Kremmydas

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dimitri Kremmydas

  1. Ισχύει και είναι αλήθεια. Δυστυχώς αν μπλέξεις με δικαστήρια δεν ξεμπλέκεις με τίποτα. Ευχαριστώ.
  2. Συμπληρώνω: η αυτοψία μεταξύ άλλων αναγράφει τα εξής: ...πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα λόγω επικινδυνότητας. Τα σαθρά τμήματα του επιχρίσματος ή και του σκυροδέματος μπορεί να αποκολληθούν ανα πάσα στιγμή και να προξενήσουν ζημιες στα διερχόμενα αυτοκίνητα όπως και τραυματισμούς διερχόμενων ατόμων λόγω του ύψους απ όπου θα πέσουν τα υλικά.
  3. Τους κυνηγάμε ματαίως εδώ και δύο χρόνια τώρα θέλουμε να φύγουμε από το ενοίκιο και να ζήσουμε εκεί. Το διαμέρισμά μας όντως καταστρέφεται πόσο να το αφήσουμε έτσι? Η βλάβη στην κρέμαση της βεράντας μας μπορεί να αποκατασταθεί και με σκαλωσιά από μέσα- με μπράτσα- αυτό αλλάζει κατι στην ανάγκη αδειοδότησης?
  4. Αν δεν θέλουν ναπληρώσουν το αφήνουμε να μας πέσει στο κεφάλι?
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Για να συνοψίσω: Η πολυκατοικία αρνείται να αναλάβει το έξοδο επισκευής κοινόχρηστου χώρου (ρήση μόνωση ταράτσας και βλάβες που έχουν προκληθεί από αυτό και οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνες). Εμεις είμαστε άρα υποχρεωμένοι εφόσον κυρίως η δική μας περιουσία πλήτεται, να επιβαρυνθούμε τις επισκευές. Ερώτημα: Θέλει οικοδομική άδεια η αποκατάσταση βλαβών επικίνδυνων για την ζωή και την περιουσία ? Αν λοιπόν η απάντηση είναι θετική πόσο κοστίζει? και πόσο χρόνο θέλει η έκδοσή της? Αυτό είναι που λένε και κερατάς και δαρμένος.
  6. Ανακαινιζω το πατρικο μου διαμερισμα. Δυστυχως απο αμελεια της πολυκατοικιας τα τελευταια χρονια, εχει υποστει ζημιες η μονωση και ρηση της ταρατσας. Σαν αποτελεσμα, η οροφη της βεραντας μου (μενω στο ρετιρε) εχει μεγαλες ζημιες. Εχουν φυγει οι σοβαδες, εχει διαβρωθει το τσιμεντο και σε καποιο βαθμο εχει οξειδωθει ο οπλισμος. Μετα απο πολλες προσπαθειες να πεισουμε την πολυκατοικια να αναλαβει το κοινοχρηστο κομματι της βλαβης, καταληξαμε να αποφασισουμε να την επισκευασουμε μονοι μας. Εχουμε ηδη τεχνικη εκθεση απο μηχανικο που πιστοποιει αναλυτικα τους πιθανους κινδυνους απο τις υπαρχουσες φθορες τοσο στην περιουσια μας οσο και στη ζωη/περιουσια οποιουδηποτε περαστικου χτυπηθει απο καποιο κομματι τσιμεντου ή σοβα, την οποια γνωστοποιησαμε στη διαχειρηση της πολυκατοικιας με εξωδικο. Χρειαζομαστε αδεια για να επισκευασουμε αυτη τη βλαβη? Θα βγαλουμε μια αδεια μικρης κλιμακας για να καλυψουμε τις υπολοιπες εργασιες ανακαινισης στο διαμερισμα. Μας καλυπτει? Πρεπει να προσθεσουμε κατι σε αυτη? Ευχαριστω πολυ. Δημητρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.