Μετάβαση στο περιεχόμενο

giler75

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

giler75's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύμφωνοι αλλά ρώτησα για επαγωγικούς και όχι ιόντων
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να διαθέσω πολλά χρήματα για τη θέρμανση, απλά το ψάχνω γιατί έστω και 1000 ευρώ το χρόνο εάν κερδίζω σε σχέση με το πετρέλαιο θα είμαι ευχαριστημένος. Κοιτούσα και τη λύση μετατροπής τζακιού σε ενεργειακό αλλά την απέρριψα γιατί δεν θέλω να κάνω μερεμέτια προκειμένου να έχω ζεστό νερό, αλλά και γιατί δεν θέλω να κάνω τον θερμαστή (αγόρασε ξύλα, κουβάλα ξύλα κ.λ.π). Η θερμομόνωση του σπιτιού είναι όντως πολύ σοβαρό θέμα και το έχω υπόψη μου. Απο την εμπειρία σας τι εξωτερική θερμομόνωση θα μου προτείνατε να βάλω τουλάχιστον στο βορεινό τοίχο του σπιτιού μου; Ευχαριστώ για την κατανόηση που ανοίγω άλλο topic στο ίδιο thread
  3. Καλημέρα σε όλο το forum και καλώς σας βρήκα Όντας και εγώ ένας "καμμένος" καταναλωτής του πετρελαίου θέρμανσης και κοιτάζω να βρω κάτι πιο οικονομικό στον τομέα θέρμανση χωρίς να χρειαστεί να πετάξω τα πάνελ, το το boiler κ.λ.π. Επίσης μιλώντας με εταιρείες που προμηθεύουν επαγωγικούς λέβητες μου "έθαψαν" τον λέβητα ιόντων (τόσο στην απόδοση, όσο και στη συντήρηση). Ήθελα λοιπόν να ακούσω την άποψή σας και ιδανικά να μας διαφωτίσει και κάποιος φίλος εάν τον έχει εγκαταστήσει ο ίδιος (σε θέματα ηλεκτρικής κατανάλωσης, απόδοσης κ.λ.π) Ευχαριστώ! ΜΦΧ Γιάννης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.