Μετάβαση στο περιεχόμενο

paros01

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

paros01's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν στο topic! 1. Ο εν λόγω πραγματογνώμονας πληρώθηκε την αμοιβή που ζήτησε, πριν ξεκινήσει την εργασία του, με συμμετοχή 50% από κάθε πλευρά. 2. Δεν έχω καμία πρόθεση εκδίκησης, το μόνο που θέλω είναι το δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος, να μπω στην περιουσία μου και να την προστατέψω! Δυστυχώς στην χώρα μας είναι πολύ εύκολο κάποιος να μπλέξει στο σύστημα της "συμφωνίας κάτω από το τραπέζι". Το αίτημά μου για δουλεία οδού, είναι πάρα πολύ εύκολο να υλοποιηθεί χωρίς να επιβαρύνω στο ελάχιστο την άλλη πλευρά. 3. Ο χρόνος που έχω στην διάθεσή μου είναι περιορισμένος διότι θέλω να χρισημοποιήσω το ακίνητό μου.
  2. Καλησπέρα! είμαι ιδιοκτήτης ενός αγροτεμαχίου και το δικαστήριο όρισε κάποιον πραγματογνώμονα για να προτείνει την δημιουργεία δουλείας οδού μέσω ενός γειτονικού , από το δικο μου, αγροτεμάχιο έτσι ώστε να μπορέσω να μπω στην ιδιοκτησία μου. Από την ημέρα που ο πραγματογνώμονας έκανε επιτόπια αυτοψία πέρασαν περίπου εννέα μήνες για να καταθέσει την πρότασή του στο δικαστήριο και ουσιαστικά δεν προτείνει καμία λύση, παρά ασχολείται με άσχετα πράγματα από το ερωτημα του δικαστηρίου. Ο δικηγόρος μου αλλά και ο συνεργάτης τοπογράφος μου, θεωρούν την σχετική πραγματογνωμοσύνη τουλάχιστο ελλιπής,άσχετη και άσχημα συνταγμένη. Ουσιαστικά ότι προσπαθεί να μπλοκάρει το αίτημά μου για δουλεία οδού. 1. Υπάρχει κάποια υπηρεσία / επιτροπή για να παραπέμψω τον εν λόγω πραγματογνώμονα με την πρότασή του για να ελεγχθεί εάν έκανε σωστά και τίμια την δουλειά του ? 2. Το δικαστήριο δεν είχε ορίσει χρονικό διάστημα για τηνμ κατάθεση της πραγματογνωμοσύνης. Ποιος είναι ο συνήθης χρόνος για τέτοιες περιπτώσεις ? Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα! Είμαι ιδιοκτήτης ενός αγροτεμαχίου και το δικαστήριο όρισε καποιον τοπογράφο πραγματογνώμονα για να προτείνει την δημιουργεία δουλείας οδού μέσω ενός γειτονικού , από το δικό μου, αγροτεμάχιο έτσι ώστε να μπορέσω να μπω στην ιδιοκτησία μου. Από την ημέρα που έκανε επιτόπια αυτοψία πέρασαν περίπου εννέα μήνες για να καταθέσει την πρότασή του στο δικαστήριο και ουσιαστικά δεν προτείνει τίποτα παρά ασχολείται με πράγματα που δεν έχουν σχέση με το ερώτημα του δικαστηρίου. Ο δικηγόρος μου αλλά και ο συνεργάτης μηχανικός μου, θεώρησαν την σχετική πραγματογνωμοσύνη τουλαχιστο ελλιπής, άσχετη και πολύ ασχημα συνταγμένη. 1. Υπάρχει κάποια υπηρεσία / επιτροπή για να παραπέμψω τον συγκεκριμένο πραγματογνωμονα με την πρότασή του για να ελεγχθεί εάν έχει κάνει σωστά και "τίμια" την δουλειά του? 2. Το δικαστήριο δεν είχε ορίσει χρονικό διαστημα για την καταθεση της πραγματογνωμοσύνης. Ποιος είναι ο συνήθης χρόνος για τέτοιες περιπτώσεις ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.