Μετάβαση στο περιεχόμενο

dionik

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dionik

  1. Σκοιλ ελικικου αυτολεξεί μπορεί να μην είχαμε, αλλά όταν το "ISO" ο κύριος (ή το πρόγραμμα) το διαβάζει Γιώτα Ες Όμικρον, την "Ε.Ε." (Ευρωπαϊκή Ένωση) το διαβάζει Έψιλον Έψιλον, το "ό,τι" το διαβάζει όμικρον τόνος-τι, θεωρώ ότι είναι αντίστοιχο του σκοιλ ελικικου. Όλα αυτά στο 06.Smart Buildings...
  2. Όντως αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα. Βασικά πρέπει να διευκρινιστεί μεταξύ της εταιρείας και του υπαλλήλου. Αν στην τελική δει ο υπάλληλος ότι με αυτή τη συνεργασία "μπαίνει μέσα", τότε μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί. Εκτός αν οι ενεργειακές επιθεωρήσεις αποτελούν ένα πολύ μικρό κομμάτι της εργασίας, οπότε το χάσιμο είναι αμελητέο σε σχέση με την υπόλοιπη συνεργασία.
  3. Δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται. Θα κάνεις έναρξη στην εφορία, θα πάρεις απαλλαγή από το ΤΕΒΕ λόγω ασφάλισης στο ΙΚΑ και θα έχεις 2 ιδιότητες (υπάλληλος & ελεύθερος επαγγελματίας). Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερο να ρωτήσεις και ένα λογιστή για περισσότερες πληροφορίες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.