Μετάβαση στο περιεχόμενο

tonina

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση! Η αλήθεια είναι ότι δεν προσδιόρισα το γεγονός ότι θα ήθελα αν φυσικά είναι εφικτό να μη χάσω την ομορφιά της ξύλινης (πλέον) σκάλας. Και γι' αυτό δεν θέλησα κ από την αρχή να την κλείσω με υαλότουβλο (που σκεφτόμασταν σαν μια λύση). Γι' αυτό και ψάχνω κάποια λύση έτσι ώστε να κλείνει οριζόντια στο ύψος του ταβανιού με κάποια κατασκευή. (σαν οριζόντια περσίδα ίσως Βέβαια αυτά που σκέφτομαι εγώ σαν ιδέες ίσως και να μην είναι πάντα εφικτά (όπως συνήθως λέει και ο σύζυγος) Όπως και να έχει και πάλι σας ευχαριστώ και ελπίζω να βρεθεί η κατάλληλη "πατέντα" για το σπίτι μου!
  2. Καλησπέρα! Μένω σε μεζονέτα πολυκατοικίας (3ος και 4ος όροφος) με εσωτερική τσιμεντένια σκάλα. Ψάχνω τρόπο ή πιθανόν "πατέντα" έτσι ώστε να μπορέσω κατά κάποιο τρόπο να κλείνω η να καλύπτω την εσοχή της σκάλας (ένα είδος αυτοσχέδιας καταπακτής), ούτως ώστε να μην "φεύγει" η ζέστη του 3ου ορόφου προς τον 4ο (με αποτέλεσμα να πληρώνω φουσκωμένους λογαριασμούς αερίου, και το σπίτι μου να μη ζεσταίνεται σωστά). Έχει τύχει σε κάποιον από σας κάτι αντίστοιχο; Έχει κάποιος καμιά καλή ιδέα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Υ.Γ. η φωτογραφία είναι λίγο παλιά, αλλά μπορείτε να καταλάβετε πως είναι χτισμένη η σκάλα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.