Μετάβαση στο περιεχόμενο

CV_eng

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

CV_eng's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το ίδιο ακριβώς θέμα αντιμετωπίζω κι εγώ και συμφωνώ ομοίως πως το κείμενο εννοεί ότι απαίτηση ΣΑ υπάρχει για τη συνδυαστική εφαρμογή για προσαύξηση 2m . Αλλά αυτό δεν αρκεί για να πειστεί η ΥΔΟΜ. Ιδανικά αν έχει υπάρξει κάποια απάντηση από ΔΑΟΚΑ πάνω στο θέμα και γνωρίζει κανείς... Google-άροντας βρίσκω τις απαντήσεις περί συνδυασμού ευνοϊκών προϋποθέσεων Άρθρων 10-15 αλλά όχι για το συγκεκριμένο ζήτημα.
  2. Καλησπέρα Είμαι συνάδελφος ΠΜ και μου έλαχε ο κλήρος να ανακαινίσω προς ιδιοκατοίκηση, οικογενειακό διαμέρισμα σε κτίριο του '65 στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται κατά το ήμισυ (τα 2 υπνοδωμάτια και το λουτρό) ακριβώς πάνω από υποσταθμό της ΔΕΗ (υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα, σχεδόν ισόγειος υποσταθμός πιθανότατα λόγω μεγάλου κτιριακού όγκου). Διαβάζω και ακούω διάφορα για τον φόβο της ακτινοβολίας από τέτοιες περιπτώσεις, αλλά καθώς δεν είμαι του κλάδου δε μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη και σαφή γνώμη. Σκέφτομαι όμως πως αρκετή ακτινοβολία δεχόμαστε από τις διάφορες συσκευές και καθημερινές δραστηριότητες, μην προσθέσω κι άλλο μπελά στο κεφάλι μου και φωσφωρίζω τα βράδια. Καθώς η μετοίκηση στο εν λόγω διαμέρισμα είναι αναπόφευκτη (οικονομικοί λόγοι) θα ήθελα τη γνώμη και τις προτάσεις σας επί του θέματος ως προς τους κινδύνους που επιφυλάσσει η κατάσταση, τρόπο διερεύνησής τους (μετρήσεις ακτινοβολίας; από ποιόν; και μεθόδους προστασίας εάν υπάρχουν. Επίσης, έχει νόημα όλο αυτό ή θα μπω σε διαδικασία (και ίσως αναίτια) έξοδα; Μήπως κάνω χειρότερη ζημιά από αυτή που ήδη υπάρχει; Μπορώ να ελπίζω σε κάτι επικοινωνώντας με τη ΔΕΗ που είναι ο ιδιοκτήτης του υποσταθμού; Σημειωτέον δεν ξέρω περισσότερα περί του τύπου ή των χαρακτηριστικών του εν λόγω υποσταθμού. Συνάδελφος που ασχολείται με κατασκευές μου ανέφερε ως πιθανή μόνωση τα φύλλα μολύβδου κάτω από το δάπεδο (το οποίο μόνο στα υπνοδωμάτια πρόκειται να ξηλώσω και αντικαταστήσω με καινούργιο), που όμως διαβάζω ότι πιθανόν είναι κι αυτά ανθυγιεινά. Κάπου είδα επίσης, κάτι για ανάλογης λογικής βαφές. Το μολυβδόφυλλο που αναφέρω -αν τοποθετηθεί- θα εγκιβωτιστεί κάτω από γέμισμα δαπέδου (περλομπετόν), πάνω από το οποίο θα τοποθετηθεί κολλητό ξύλινο δάπεδο. Ζητώ συγγνώμη απ' τους Admins αν επαναλαμβάνω παλαιότερο αντίστοιχο νήμα ή αν ρωτάω κάτι που κινείται στη σφαίρα της δοξασίαας, αλλά από το ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα κάτι σαφές για να σχηματίσω άποψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.