Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μιχάλης Παπαηλίας

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Μιχάλης Παπαηλίας

  1. Το ερώτημά μου είναι αν μία σόμπα καλοριφερ συνδεδεμένη μετο δίκτυο του καλοριφερ ...θα κάνει την δουλειά.Αν θα έχει καλή απόδοση
  2. Συμφωνώ , αλλά είιμαι κοντά στη ......πηγή , .δηλαδή σε χωριό οπότε αυτό δεν είναι μεγάλο προβλημα.
  3. Καλησπέρα σας !!! Ψάχνοντας στο internet για εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης ,ανακάλυψα το site σας ….. Επί το έργον λοιπόν: Διαθέτω ιδιόκτητη ισόγεια κατοικία 80 τ μ . Η κατασκευή της είναι πέτρινη (πάχος τοίχου 60 εκατοστά) .Είναι αρκετά καλά μονωμένη με αλουμινένια πορτοπαράθυρα και σκεπασμένη με κεραμίδια. Είναι αρκετά ζεστό σπίτι . Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι το φετινό χειμώνα το βγάλαμε ΜΟΝΟ με τζάκι .....( το καλοριφέρ το ανάψαμε μόνο πέντε ημέρες) Σκοπεύω να καταργήσω τελείως τον καυστήρα πετρελαίου του καλοριφερ , και το τζάκι να το υπολειτουργήσω. Και κύρια πηγή θέρμανσης θα είναι μία σόμπα- καλοριφέρ η οποία θα είναι συνδεδεμένη με τα σώματα καλοριφέρ. Ποια είναι η γνώμη σας ? Ποια τα υπέρ και πια τα κατά μιας τέτοιας λύσης?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.