Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΑΣΙΛΗΣ Ρ.

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΒΑΣΙΛΗΣ Ρ.

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα!. Γνωρίζει κανείς εαν το NEXT 2010 R3 μπορεί να εγκατασταθεί σε WINDOWS 10. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω, αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα Cannot open HASP driver. Στην διαχειριση συσκευων φαίνονται εγκατεστημένοι οι παρακάτω ελεγκτες σειριακού διαύλου: -Alladin HASP Key, 30/11/2006 , έκδοση 5.20.0.0. (Αν και αναφέρεται ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά, από τα 3 αρχεία προγράμματος οδήγησης, το hardlock.sys, έκδοση 3.42 αποκλείστηκε από τα Windows ...."διότι μπορεί να προκαλέσει αστάθεια του συστήματος") -Alladin USB Key, 30/11/2006 , έκδοση 5.20.0.0. (αναφέρεται ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά) Η προηγούμενη έκδοση που το έχω εγκαταστήσει επιτυχώς είναι Window XP Service Pack 3. Δεν έχω δοκιμάσει σε ενδιάμεσες εκδόσεις!
  2. Ευχαριστώ συνάδελφοι, διευκρινίζω ότι κατά την άδεια (2006) ο χώρος δεν προσμετράται στον σ.δ. , είναι στο ισόγειο αλλά το κτίριο δεν έχει Pilotis. Όσον αφορά το β) Υπέθεσα ότι επειδή η αρχική χρήση ως κλείστή θέση στάθμευσης δεν μετρά στον σ.δ. σημαίνει ότι είναι κατά την άδεια βοηθητικός χώρος, και γιαυτό θεώρησα x0,5. Το λάθος στην σκέψη μου είναι ότι (κατά την άδεια) ενώ δεν μετρά στο σ.δ. δεν σημαίνει ότι είναι βοηθητικός χώρος αλλά είναι κύριος χωρίς σ.δ.? ...και επεκτείνω την σκέψη μου δηλαδή αν η θέση στάθμευσης ήταν στο υπόγειο θα ήταν βοηθητικός χώρος χωρίς σ.δ. αλλά επειδή είναι στο ισόγειο είναι κύριος χώρος χωρίς σ.δ.? Συγχωρέστε με για την ελλιπή γνώση μου σε ΓΟΚ/ΚΤΙΡΙΟΔΟΜΙΚΟ
  3. Συνάδελφοι χαιρετώ.. Έχω την εξής περίπτωση: Κλειστή θέση στάθμευσης ~65 τ.μ η οποία είναι Ανεξάρτητη ιδιοκτησία στο ισόγειο πολυκατοικίας η οποία έχει μετατραπεί σε διαμέρισμα. Η επιτρεπόμενη δόμηση στο οικόπεδο είναι ~320τ.μ. Συμφωνείτε με τα παρακάτω για τον υπολογισμό του προστίμου; α) ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ: OXI --> x 1,0 β) Βοηθητικός χώρος: NAI --> x 0,5 γ)Υπέρβαση δόμησης: 65/320 <50% --> x 1,0
  4. Συνάδελφοι παρακαλώ για μια συμβουλή... Θέλω να τοποθετήσω κλιματιστικό για ψύξη/θέρμανση ενιαίου χώρου 65τ.μ. Το ερώτημα είναι θα περιοριστεί σημαντικά η απόδοση του κλιματιστικού αν κάτω από αυτό υπάρχει έπιπλο (βιτρίνα) με βάθος 45εκ , μήκος 100εκ. και απόσταση του επίπλου από το ταβάνι 70 εκ. Το κλιματιστικό έχει διαστάσεις περίπου 29x24x100εκ (ΥxBxM) Please, για μια απάντηση γιατί περιμένω τεχνικό να το εγκαταστήσει και δεν ξέρω αν θα με συμβουλέψει σωστά.
  5. Συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω τις εξείς ερωτήσεις: 1.Για παράβασεις της κατηγοριας 13 του ίδιου τύπου π.χ. υπέρβαση διαστασεων σε τρία μπαλκόνια, υπολογίζεις το καθένα ξεχωριστά δηλαδή προκύπτει πλήθος παραβάσεων >=3 ή αθροίζεις τους προυπολογιζμούς και συνεπώς έχεις πλήθος παραβάσεων >=1? 2. Για το "ξεμπάζωμα" υπολογίζεις μόνο κόστος εκσκαφών ή και κάτι άλλο π.χ. μεταφορικά κλπ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.