Μετάβαση στο περιεχόμενο

TheRunner

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

TheRunner's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ¨Οταν αναφερομαι στο αν γινεται δηλωση στην εφορια εννοω δηλωση ΦΠΑ - ανεξαρτητως εαν ειναι μηδενικος η οχι.
  2. Διερευνω το φορολογικο καθεστως που διεπει τους ελευθερους επαγγελματιες μηχανικους με εδρα την Ελλαδα, κατοχους ΔΠΥ με δυνατοτητα συμβουλευτικων υπηρεσιων προς εταιριες χωρων του εξωτερικου, οι οποιες δεν εχουν θυγατρικες η συνδεμενες επιχειρησεις στην Ελλαδα. Εχω τα ακολουθα ερωτηματα: Ποιο ειναι το καθεστως φορολογησης ενδοκοινοτικων συναλλαγων (=παροχη υπηρεσιας με ΔΠΥ σε εταιρια στο εξωτερικο) απο μηχανικο ελευθερο επαγγελματια με μονιμη κατοικια την Ελλαδα; Υπαρχει ΦΠΑ; Εφοσον δεν υπαρχει ΦΠΑ γινεται δηλωση στην εφορια; Ποιο ειναι το καθεστως φορολογησης παρομοιων εξωκοινοτικων συναλλαγων; Υπαρχει ΦΠΑ και υπαρχουν διαφορες αναλογα με την χωρα; Έαν η εργασια ειναι βασει συμβασης δηλαδη παροχη συμβουλων/μελετων σε συγκεκριμενο αντικειμενο με παραδοση μελετης σε 6 μηνες πως δηλωνεται το εισοδημα; Με ενιαιο ΑΠΥ στη ληξη της συμβασης η ΑΠΥ κατα την διαρκεια των πληρωμων επι τουτου εαν ειναι πανω απο μια; Παρακαλω οσους εχουν γνωση των παραπανω θεματων η γνωριζουν συγκεκριμενες ιστιοσελιδες η ιστοτοπους για την ανευρεση απαντησεων ας το κοινοποιησουν. Η εστω που μπορει να απευθυνθει κανεις. Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.