Μετάβαση στο περιεχόμενο

lakis_tsipouras

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Νοίκιασα ένα γραφείο, ισόγειο με αυλή. Θέλω λοιπόν στην αυλή να βάλω ένα απ αυτά τα σπιτάκια κήπου (μεταλλικά η ξύλινα) για αποθήκη. Ξέρεις αν αυτό είναι νόμιμο ή όχι; Και αν είναι μπορώ να κάνω κάτι να το νομιμοποιήσω;
  2. Για την ακρίβεια για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό κοιτάω banskoboy. Κάνει μεταπτυχιακό ενας φίλος εκεί και γνωρίζω το ποσο καλο μεταπτυχιακό θεωρείται. Αγαπητέ earl εννοείται πως εδώ και καιρο δεν πληρώνομαι και οι δουλειές έρχονται δύσκολα...Αυτό που ζητάω είναι τη γνώμη ενός μηχανικού πετρελαίου που μπορεί να μου επικεντρώσει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω, ισως και να με κατατοπίσει καλύτερα πανω στα συγκεκριμένα μεταπτυχιακά..Κοινώς ψύλλους στα άχυρα.. bansko περαιτέρω πληροφορίες του γνωστού σου ήταν παραπάνω απο χρήσιμες!
  3. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι "φρέσκος" πολιτικός μηχανικός ( πτυχιούχος το 2012 ) με ειδίκευση στα γεωτεχνικά. Θα ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι εφικτό να κάνω ένα μεταπτυχιακό στο petroleum engineering. Γνωρίζω ότι οι μηχανικοί πετρελαίου έχουν ανεξάρτητη σχολή, καθώς επίσης και οτι τα συγκεκριμένα μεταπτυχιακά απευθύνονται ως επί το πλείστον σε μηχανικούς πετρελαίου, χημικούς μηχανικούς, φυσικούς και μηχανολόγους μηχανικούς. Στο πρόγραμμα σπουδών κάποιων σχολών ωστόσο αναφέρει οτι και πτυχιούχοι πολιτικοί μηχανικοί γίνονται δεκτοί. Αξίζει να κυνηγίσω ένα τέτοιο μεταπτυχιακό ή μπαίνω σε χωράφια άλλων μηχανικών? Θα καταφέρω να το ολοκληρώσω ή θα το παρατήσω λόγω ελλειψης βασικών γνώσεων χημείας? Δουλευω περίπου ένα χρόνο σε μια γεωτεχνική εταιρία αλλά βλέπω ότι τα πράγματα έχουν νεκρώσει στην Ελλάδα και προοπτικές εξέλιξης δεν υπάρχουν. Πως θα μπορούσα να αξιοποιήσω τις γνώσεις του γεωτεχνικού στο χώρο του πετρελαίου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.