Μετάβαση στο περιεχόμενο

andreasger

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

andreasger's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδή είμαι άσχετη τι έννοεις με το σώμα φυσικής κυκλοφορίας (δεν το έχω ξανακούσει) και τι κόστος ρεύματος έχει;
  2. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την βοηθειά σας και τις γνώσεις σας! Θέλω να βάλω στο παιδικό υπνοδωμάτιο (12τμ.) συμπληρωματική θέρμανση, γιατί είναι το πιο κρύο δωμάτιο του σπιτιού. Το σπίτι είναι στο ισόγειο πολυκατοικίας που κατασκευάστηκε το 80΄, έχουμε βάλει καινούργιες μπαλκονόπορτες με διπλό τζάμι αλλά ακριβώς δίπλα του είναι το μπάνιο, και ο ένας τοίχος είναι εκτεθειμένος διότι είναι το μπαλκόνι της διπλανής πολυκατοικίας. Άκούω για τα υπέρυθρης θέρμανσης, για τα θερμαντικά πάνελ και άλλα πολλά και έχω μπερδευτεί.
  3. Καλησπέρα, Είμαι νέος στο forum σας και θα ήθελα την βοηθειά σας. Υπήρχε μία οικία 150 τμ.(1981) την οποία διαχώρισαν σε δύο, χωρίς κάποια σχετική άδεια το 2005 (βάση σχεδιαγράμματος πολ. μηχανικού) και έχουν φτιάξει συμβόλαια για τα δύο σπίτια με συνέννεση των υπολοίπων κατοίκων της πολυκατοικίας. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνουμε ώστε να μην έχουμε πρόβλημα και να πάρουμε ρεύμα και νερό για την μία από τις δύο οικίες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.