Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giannaa

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Giannaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έτσι μου είπαν Faethon από το ΤΣΜΕΔΕ, ότι αν διακόψεις την ασφάλισή σου, τότε χάνεις και την άδεια άσκησης επαγγέλματος
  2. Ευχαριστώ! Καλή δύναμη σε όλους μας.....για αυτά που έρχονται.....
  3. Ευχαριστώ πολύ Νίκο για την απάντησή σου! το 1. και το 2. που γράφεις τα έχω κάνει. για τα έξοδα που λες, ποια θα είναι δηλαδή περίπου? αν το ανοίξω με έδρα το σπίτι μου, δε θα έχω λειτουργικά έξοδα, και φορολογείσαι μόνο για τα έσοδα.......είναι κ άλλα?
  4. Τι θα γίνει βρε παιδιά, εμείς οι άνεργοι μηχανικοί υποχρεούμαστε να πληρώνουμε ΤΣΜΕΔΕ αλλιώς χάνουμε την άδεια άσκησης επαγγέλματος..........!!!! αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά με τόση ανεργία που πλήττει τους μηχανικούς. δηλαδή ή τους πληρώνεις ή τζάμπα σπούδαζες τόσα χρόνια?? υπάρχει λύση??
  5. Καλησπέρα, είμαι σχετικά νέα μηχανολόγος μηχανικός και δε βρίσκω πουθενά δουλειά (πρωτότυπο στην Ελλάδα). Έτσι αποφάσισα να ανοίξω δικό μου γραφείο (με έδρα το σπίτι μου βέβαια) για να βάλω φωτοβολταϊκά σε εμένα και σε κανέναν γνωστό. Είμαι λίγο χαμένη όμως με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω.....πρέπει να βγάλω άδεια μελετητή? να ιδρύσω εταιρεία ή απλά να ανοίξω βιβλία? Οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ θα με βοηθήσει! Ευχαριστώ όποιον απαντήσει
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.