Μετάβαση στο περιεχόμενο

twested_3

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. βασικα υπαρχει συναινεσει και εχω δει αρκετους μηχανικους αλλα ο καθενας μου λεει τα δικα του. απλα θελω την γνωμη καποιου ειδικου που δεν εχει οικονομικο οφελος για να παρω μια πιο αγνη απαντησει. ολοι οι μηχανικοι που ειδα παντως μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα να κανουμε αυτες τισ εργασιες αλλα δεν νομιζω να βαλει και κανενασ την υπογραφη του. βασικα το θεμα μου ειναι .... μπορει να υπαρξει προβλημα με το να πεσουν 5 τοιχοι απο τουβλα στην στατικοτιτα του 3οροφου κτιριου??? λαμβανοντας παντα υποψην οτι καποιεσ κολονες μπηκαν μετα την ανεγερση του πρωτου οροφου οπου και ενδιαφερομαι να ανακαινησω. ειναι εφικτη μια τετοια απαντησει?
  2. καλησπερα σας. γραφω πρωτη φορα στο site και δεν εχω ιδεα απο μηχανολογικα. παρ'ολα ταυτα εχο δυο σπιτια στον πρωτο οροφο και θελω να τα κανω ενα. Οπως καταλαβαινετε θελω να ριξω καποιους τοιχους [5 για την ακριβεια] και ανυσηχω μην δημιουργηθει κανενα προβλημα με την στατικοτιτα τησ πολυκατοικιας. βασικα οι τοιχοι ειναι μικροι και απο τουβλα οποτε λογικα δεν θα εχω προβλημα αμα τους ριξω.ε???? αλλα τα θεμα ειναι οτι πρωτα ειχε χτιστει το ισογειο και ο πρωτος ορορφος και μετα για να χτιστει ο δευτερος και ο τριτος εβαλαν επιπλεων κολονες στον πρωτο. για να τους στηριξει μηπως αυτο εχει κατι να λεει??? η πολυκατοικια ειναι του 65. επιπλεων ενας μηχανικοσ μου ειπε οτι τοτε τα ψευτοπαταρια που φτιχνανε ηταν δομικα στοιχεια του σπιτιου και οτι πρεπει να κοπουν με αταραχτη κοπη...ισχυει κατι τετοιο.??? ελπιζω για μια απαντηση. ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.