Μετάβαση στο περιεχόμενο

user21

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Καλημέρα! Βρηκα αυτο το video ( ) στο youtube και αναρωτιέμαι αν ειναι εφικτο? Μου φαίνεται αληθοφανές. Εαν καποιος βαλει 3 ή και 4 δυναμο απο φορτηγο μπορει να αποφυγει τις μπαταρίες και να παραγει πχ 5-6kw ρευμα (με τα αντίστοιχα inverter φυσικα) για τις αναγκες του απευθείας χωρις την αναγκη αποθήκευσης σε μπαταρίες? Εφοσον ειναι εφικτος αυτος ο τροπος παραγωγής ρευματος γιατι καποιος να καταφύγει σε ακριβες hydro generators οπως αυτη???
  2. Χαιρετε! Ο αδερφος μου ειναι φοιτητης στα γιαννενα και νοικιαζει ενα σπιτι 35 τμ, ειναι ενιαιος χωρος. Το σπιτι δεν το βλεπει σχεδον καθολου ο ηλιος και δεν εχει και πολυ καλη μονωση. Εκαναν συνελευση της πολυκατοικιας και αποφασισαν φετος να μη καψουν καθουλου τον καυστηρα. Τωρα εχει το δηλημα να βαλει σομπα υγραεριου ή να βαλει θερμοπομπο? Σημειωνω οτι εχει μαγαζι που πουλαει φιαλες υγραεριου ειναι στα 150 μετρα απο το σπιτι του.(τιμη φιαλης 13kg -> 17 euro). Εγω λεω οτι συμφερει η σομπα υγραεριου αλλα διαβαζω οτι ειναι πολυ οικονομικοι και οι θερμοπομποι στο θεμα καταναλωσης.Εχει κανεις εμπειρια πανω στο θεμα;; Ευχαριστω!
  3. Καλησπέρα. Επειδη ξεχναω πολλες φορες (για να μη πω παντα) τον ηλεκτρικο θερμοσιφωνα μου ανοιχτο,υπαρχει τροπος να μπει ενας διακοπτης στον πινακα που απο την στιγμη που τον ανοιγω να μετραει αντιστροφα για πχ 20 λεπτα και μετα να διακοπτει το ρευμα προς τον θερμοσιφωνα ωστε να σβηνει? Ευχαριστω!
  4. Καλησπέρα! Αναρωτιώμασταν σημερα σε μια παρεα φίλων πως μπορει κάποιος ο οποιος εργαζεται σε μια βιομηχανια να γίνει εργοδηγός? Φυσικά εννοώ τι πτυχίο μπορεί να παρουσιάσει ή σε τι σχολή πρέπει να φοιτήσει ώστε να εχει δικαίωμα να αιτηθεί για να λαβει θέση εργοδηγού? Ξέρω οτι παλιά υπήρχαν σχολές εργοδηγών.Υπαρχουν ακόμα?Αν ναι,αναγνωρίζονται? Σιγουρα θα μπορει καποιος να γινει εργοδηγος ο οποιος εχει τελειώσει πολυτεχνειο,δεν χωρα αμφισβήτηση αυτό αλλά πέρα απο το προφανες του πολυτεχνείου,τι πτυχίο μπορει καποιος να προσκομίσει?? Υπαρχει τιποτα τυπου ΙΕΚ?? Ευχαριστω πολυ!
  5. Ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες!
  6. Ευχαριστω πολυ!! Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν αυτη η καταναλωση αναφερεται στην καταναλωση της εσωτερικης μοναδας μονο ή στην καταναλωση και των δυο μοναδων(εξωτερικη + εσωτερικη) Ευχαριστω! Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  7. Καλησπερα! Βλεπω στο site του ************** οτι ενα air condition εχει καταναλωση 0,785 kw. *********************** Αυτο σημαινει οτι εχει 0,785 kwh ?? Ευχαριστω! Παρατήρηση: Οι διαφημίσεις απαγορεύονται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Γιάννης.
  8. Ο θειος μου ειπα ρε παιδια οχι μπαμπας μου. Με οχταμηνη συμβαση θα με παρουν στον τομεα τις πληροφορικης γιατι θα φυγει ο αλλος σε συνταξη και αμα ανταπεξελθω καλως. Αλλιως......ανεργος.Μια ευκαιρια εχω δηλαδη. Απλα δεν θελω να μεινω στασιμος εκει.Δεν εχει καμια ελπιδα εξεληξης. Θα ειμαι ενας υπαλληλος γραφειου. Ειχα ονειρα οταν πηγα να σπουδασω πληροφορικη αλλα με τα δεδομενα που υπαρχουν δεν με παιρνει ριξω ακυρο σε τετοια ευκαιρια.
  9. Ο θειος μου ειναι συνιδιοκτητης στην εταιρια που εχει τα εργοστασια και το οτι θα μπω ειναι αδιαπραγματευτο. Απλα απο εκει και περα με τις δικες μου δυναμεις. Και φυσικα ειμαι της αποψης οτι πρεπει να εχουμε πολυ ψηλους στοχους.
  10. Για εργοστάσιο. Χρειαζεται αν θελει κανεις να γινει προισταμενος. Στα γραφεια δεν εχει καλους μισθους.
  11. Ηλεκρολογων Μηχανικων και Μηχανικων ΗΥ Αδικαιολογητος...
  12. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Δηλαδη για να παρω ΕΔ ηλεκρομηχανολογου πρεπει να κανω κατατακτιριες και.....ξανα απο την αρχη!!! Μαυρα τα γραμμενα μας!!!!
  13. Καλησπέρα! Σπουδάζω πληροφορικη στο ΑΠΘ και τελειωνω το καλοκαιρι και σκεφτομαι να κανω ενα μεταπτυχιακο στο "Ηλεκτρολογων Μηχανολογων και Μηχανικών Η/Υ" στο Δημοκριτειο. Αυτό που θελω να ρωτήσω ειναι αν αφού φέρω εις περας το μεταπτυχιακο μου θα αποκτήσω και τα επαγγελματικά δικαιώματα ηλεκρομηχανολόγου ή αυτα αποκτώνται ΜΟΝΟ αν κανεις παρει το κανονικό πτυχίο του ΗΜΜΗΥ?? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.