Μετάβαση στο περιεχόμενο

skulos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. A τέλεια, δηλαδή, και μια παράγκα με καλαμιές(η οτιδήποτε) να κανεις, εάν σκάψεις βόθρο, πρέπει να έχει άδεια.. Και εν συνεχεια για να βγει άδεια πρέπει να είναι πάνω από 4 στρέμματα (η 10 που λένε να το κάνουν τώρα). Βεβαια συμφωνώ με το νομο, δεν μπορώ να φανταστώ όλα τα χωράφια, στο χωριο μου, σπίτια, Αθηνα θα ήταν μετά xex.
  2. Σε αυτό βασιζόμουν k εγώ φίλτατε αλλα μαλών έχουν δίκιο οι παραπάνω, μακάρι βεβαια όχι. Ίσως να κατατάσσονται στην κατηγορια των "προκατ" σπιτιών, έστω και χωρίς να χυθεί μπετόν(βάση). Επίσης για το τελευταίο μου post, ούτε σαν αγρότης μπορώ να κάνω κάτι, η τελευταία προκήρυξη για την περιοχή μου (στην κρήτη) ήταν το 2009.
  3. Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας, είχα μια ελπίδα μήπως και. Τελευταία λύση είναι να κοιτάξω σαν νέος-αγρότης αν μπορώ να κάνω κάτι, καθώς είναι 1 στρέμμα που απαιτείται. Η τελευταία μου ελπίδα.
  4. Καλησπέρα σε όλους, Με ενδιαφέρει το να φτιάξω μια τύπου-κατοικία, αλλα το γήπεδο το οποιο με ενδιαφέρει είναι εκτος σχεδίου (μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο). Ψάχνοντας εδώ στο forum καθώς και σε όλο το internet δεν έχω βρει κάποιο (από τα γνωστά ελληνικά) "παραθυράκι" που να με βοηθάει, καθώς θέλω να είμαι νόμιμος. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εάν ΔΕΝ χυθεί μπετόν, και γίνει η αγορά 2 container των 12m (όχι "λυόμενα", μεταχειρισμένα container μεταφοράς χωρίς υπάρχουσες μετατροπές), την τοποθέτηση τους στον χώρο και αργότερα στην μετατροπή τους σε οικία/αποθήκη, χρειαζετε κάποια άδεια(πολεοδομίας η άλλης αρχής)? Μπορεί να θεωρηθεί μόνιμη η θέση τους, η να θεωρηθεί οίκημα? Όπως είπα θέλω να βρίσκομαι στα πλαίσια του νομου, ο οποιος δεν με βοηθάει καθόλου, και ψάχνω οποιαδήποτε λύση που δεν χρειάζεται άδεια. Εάν έχετε άλλες προτάσεις/γνώμες ευχαρίστως να σας ακούσω. υγ. Δεν πρόκειται για "μόνιμη" κατοικία, αλλα πρόχειρη λύση να βάζω το κεφάλι μου οποτε βρίσκομαι στο χωριο. υγ2. Το πλάτος των 2 container συμπίπτει ακριβώς στα όρια του γηπέδου(περί 5m πλάτος γηπέδου,περί 2.40m πλάτος κάθε container) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ευελπιστώ σε απάντηση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.