Μετάβαση στο περιεχόμενο

roussaks

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

roussaks's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ωραια , με τα γραφομενα σας μου εχετε δικαιολογισει την χρηση του μηχανολογου αλλα μου εχετε δημιουργησει και απορροιες που θα βρω καποιον με γνωση του αντικειμενου και οχι Μονο για Λεφτα !
  2. Καταρχας ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας! aithilenio Εχεις δικιο για την μονωση , και ειδικα τα κουφωματα θελουν αλλαγη αλλα προσπαθω να τα βολεψω οσο πιο οικονομικα γινεται , αν και δεν το εχω ψαξει περι μονωσεως . Οσο για τον εμπειρο μηχανολογο ,δεν θα το κανει τσαμπα ο ανθρωπος θα θελει και αυτος λεφτα και προσπαθω οπως ειπα να την βγαλω οικονομικα . babis.lou Εριξα μια ματια στο λινκ , και απο οτι ειδα αφορα σπιτι ,λογικα με κλεισμενο φακελο ετσι , μεχρι το '89 απο οτι θυμαμαι το σπιτι τελειωσε το '95 αρα μαλλον δεν μπορω να ενταχθω . βεβαια το σπιτι χτιζονταν καμια 15ετια ......ασχετο ! Αν εχετε καποιον να μου προτεινεται πολυ ευχαριστως !!! @ Αιθιλαινιο : Ας επαληφθουν μπας και δουμε μια ασπρη μερα σαν χωρα και εγω ας μην εχω θερμανση , ουτε φετος ειχα !!!!
  3. Καλησπερα και καλως σας βρηκα σας διαβαζω αρκετα καθως προσπαθω να καταλαβω πως δουλευουν τα διαφορα συστηματα θερμασνης και πιο ειναι το καλυτερο απο ολα σε σχεση αποδοση/ κοστος . Λοιπον σας δινω τα στοιχεια που γνωριζω ελπιζω να μου δωσετε τα φωτα σας : Κατοικια ισογεια 110 τμ με βορεινο προσαντολισμο σε διοροφο κτησμα , μονωση ελλειπη ,ξυλινα παραθυρα , μαρμαρο δαπεδο σε μεγαλο εννιαιο χωρο , σωματα απο 1 στα υπνοδωματια (2) 1 στο μπανιο και 5 στον εννιαιο χωρο . Θεση οικιας Κρητη σε υψομετρο 500μ , 2-3 μηνες ΚΡΥΟ . Σαν σκεψεις περασαν πολλες απο το μυαλο και εψαξα για πολλες απο ενεργειακα τζακια μεχρι σομπες και πελλετ . Αλλα κατεληξα προσφατα στο προφανες στο οτι το ξυλο και ολα τα υπολοιπα καυσιμα ειναι πιο "καστροφικα" για το περιβαλλον απο οτι το ΠΥΡΙΝΟΞΥΛΟ, που καθε χρονο ειναι ανανεωσιμο χωρις να κοβεις δεντρα . Σκεφτηκα λοιπον εναν λεβητα πυρινοξυλου , ποσα KW πρεπει να ειναι ; αν μου χρειαζεται και ενα δοχειο αδρανειας για ζεστο νερο χρησης , αν και επισκεβασα το ηλιακο προσφατα αλλα και για "μπαταρια" για το συστημα θερμανσης και Θερμοστατες σε καθε σωμα ξεχωριστα για ακομα περισσοτερη οικονομια , Επισης ολο το συστημα θα εγκατασταθει σε ενα σπιτακι που θα χτιστει εξωτερικα του σπιτιου , οσο ειναι ο καυστηρας τι θα χρειαστω ; εκτος απο υλικα ! Ευχαριστω εκ των προτερων !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.