Μετάβαση στο περιεχόμενο

PennyZ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

PennyZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. στην ιδια περιοχη, για ενα σπιτι μικροτερο απο το μισο απο αυτο που φτιαχνουμε τωρα, πληρωσαμε φετος μονο €2000,00. *για φυσικο αεριο εννοω!
  2. ευχαριστω για την απαντηση! στην ιδια περιοχη, για ενα σπιτι μικροτερο απο το μισο απο αυτο που φτιαχνουμε τωρα, πληρωσαμε φετος μονο €2000,00. ηδη εχουμε παρει προσφορες για a/c κοντα €6500,00 και για ηλιακους συλλεκτες που θα συνδεθουν με το boiler μονο για ζεστο νερο χρησης, ενα πολυ σεβαστο ποσο. σκεφτομαστε λοιπον μηπως αξιζει τον κοπο να δωσουμε κατι παραπανω με την προυποθεση οτι θα εχουμε σταθερα καλυτερη αποδοση ψυξης και θερμανσης και ζεστου νερου χρησης με καλυτερη τιμη. οσο για την τιμη απο δανια επειδη δεν ειχα να του πω ακριβως θερμιδες κτλ οχι δεν μου ειπε για την περιπτωση μας.
  3. καλησπερα σε ολους! ονομαζομαι Πεννυ, και αυτον τον καιρο φτιαχνουμε το σπιτι που θα μεινουμε με τον φιλο μου στα μελισσια. υπαρχει ηδη εγκατασταση φυσικου αεριου στην οικοδομη, αλλα ειμαστε προς αναζητηση τροπων να μειωθει το κοστος θερμανσης και ζεστου νερου, γιατι φετος που μειναμε στην περιοχη για πρωτη φορα πληρωσαμε υπερογκα ποσα στην εταιρια φυσικου αεριου. μιλωντας λοιπον με εναν φιλο μου μηχανικο απο τη Δανια, μου ειπε οτι στην ηδη υπαρχουσα εγκατασταση θα μπορουσαμε να προσθεσουμε ηλιακα πανελ που θα ζεσταινουν το νερο μεχρι ενα σημειο, αντλια θερμοτητας για παραπανω και την τελευταια ωθηση να την εδινε το φυσικο αεριο. συμφωνα με τον φιλο μου Δανο μηχανικο αυτο θα μας εξοικονομουσε πολλα χρηματα και στο ηλεκτρικο αλλα και στο φυσικο αεριο. ο ιδιος μαλιστα μπηκε στον κοπο και μου εστειλε τετοιες λυσεις απο Δανια και απο Γερμανια που ειναι πολυ κοινα τα συστηματα αυτα ωστε να ψαξω κι εγω να βρω κατι αντιστοιχο εδω στην ελλαδα. οσο ομως κι αν εψαξα στο διαδικτυο δεν βρηκα κατι τετοιο. βρηκα ηλιακους συλλεκτες με αντλια θερμοτητας οπως και φυσικο αεριο με αντλια θερμοτητας. συνδυασμο ομως και των τριων πουθενα. επειδη εχετε μια εμπειρια και γνωση παραπανω, η ερωτηση μου ειναι η εξης: υπαρχει αυτο που ψαχνω? η μηπως αυτα τα συστηματα ειναι για αλλα κλιματα οπως της δανιας και της γερμανιας? ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.