Μετάβαση στο περιεχόμενο

GTRR88

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GTRR88's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σωστο αυτο που βρηκες, εκει ειναι το προβλημα μαλλον. Ο πολεοδομος ζητησε να του βρουμε παρομοια περιπτωση. Μηπως κανεις εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο?
  2. Το κατάστημα δεν ειναι πανο στο δρομο οπου ειναι να γινει στοα, παρολα αυτα η πολεοδομια λεει οτι εφοσον ειναι στον ιδιο οροφο του κτηριου που βλεπει στο οδο της στοας απαγορευεται οποιαδηποτε συνενωση, Εχει συναντησει κανεις παρομοια περιπτωση?? Γνωριζεται που μπορω να ρωτησω υπ'ευθυνα??
  3. Το κτήριο είναι όντως παλαιότερο της θεσμοθέτησης. Ο νόμος απαγορεύει τις συνενώσεις για υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα???
  4. Παρακαλω πολυ τη βοηθεια σας, Εχει ασχοληθει κανεις με περιπτωση συνενωσης καταστηματων σε οικοδομικο τετραγωνο στο υποιο υπαρχει στοα? Μηπως γνωριζετε τι ισχυει σε τετοιες περιπτωσεις. Ευχαριστω. EDIT: Σε παρακαλώ πολύ να βάζεις τόνους στον τίτλο της δημοσίευσής σου για να είναι δυνατός ο εντοπισμός της από τις μηχανές αναζήτησης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.