Μετάβαση στο περιεχόμενο

homebase

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

homebase's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν απαγορεύεται η η εγκατάσταση φ/β σταθμου 100kw σε όλες τις Ζ.Ο.Ε. η υπάρχουν εξαιρέσεις?Αφορμή της ερώτησης μου είναι το ότι έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι απαγορεύεται η εγκατάσταση αλλα η χρήση γης που έχω πάρει από την πολεοδομία και είναι θετική στην εγκατάσταση λέει κατά λέξη <Σας γνωρίζουμε ότι η ιδιοκτησία βρίσκεται εκτος σχεδιου πολης ,εκτος οικισμου ,εκτος ζωνης αυτών ,εκτος Γ.Π.Σ. και εντός Ζ.Ο.Ε.Ε.>.Με βάση αυτό ποιο από τα 2 ισχύει? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
  2. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν απαγορεύεται η η εγκατάσταση φ/β σταθμου 100kw σε όλες τις Ζ.Ο.Ε. η υπάρχουν εξαιρέσεις?Αφορμή της ερώτησης μου είναι το ότι έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι απαγορεύεται η εγκατάσταση αλλα η χρήση γης που έχω πάρει από την πολεοδομία και είναι θετική στην εγκατάσταση λέει κατά λέξη <Σας γνωρίζουμε ότι η ιδιοκτησία βρίσκεται εκτος σχεδιου πολης ,εκτος οικισμου ,εκτος ζωνης αυτών ,εκτος Γ.Π.Σ. και εντός Ζ.Ο.Ε.Ε.>.Με βάση αυτό ποιο από τα 2 ισχύει? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.