Μετάβαση στο περιεχόμενο

ConstantinaLP

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ConstantinaLP's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Βασικα θα ηθελα να ρωτησω ακομα κατι...μηπως ξερετε εαν η αεροναυπηγικη ειναι σχολη που ,εφοσον αποκτησεις το πτυχιο, μπορει να σου προσφερει μια αρτια επαγγελματικη αποκατασταση...δηλαδη εχει μελλον σαν επαγγελμα??? και τελος, επειδη εσεις βρισκεστε στην αγορα εργασιας και γνωριζετε καλα καποια πραγματα,υπαρχουν καποια επαγγελματα(σχετικα με την μηχανολογια,(αερο)ναυπηγικη) που θα μου προτεινατε να ακολουθησω? δεν ξερω,ισως ο χημικος/ηλεκτρολογος μηχανικος να προσφερουν περισσοτερες εναλλακτικες και προοπτικες??? Γενικα εσεις τι θα προτεινατε??
  2. συγγνωμη που καθυστερησα να απαντησω αλλα δεν ειχα καθολου χρονο...Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας και τις συμβουλες...οποτε αφου ολοι προτεινετε να μην αρχισω να ασχολουμαι με την μηχανολογια απο τωρα λογω των μαθηματων μαλλον αυτο θα κανω..κατι παρα πανω θα ξερετε..σχετικα με τις ξενεσ γλωσσες εχω το proficiency και γαλλικα το β2...και μαλλον επρεπε να μαθω γερμανικα..μαλλον αυτα ειναι πιο χρησιμα τελικα...παντως δεν θα ηθελα να μεινω στην ελλαδα,εφοσον οπως ξερετε τα πραγματα βρισκονται σε τραγικη κατασταση και πλεον δεν υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης.σκεφτομαι αφου παρω το πτυχιο μου να παω για μεταπτυχιακο στην αγγλια η αμερικη..ηδη εχω αρχισει να ψαχνω για ξενα πανεπιστημια.. lefe το προγραμμα autocad μου φανηκε ιδιατερα ενδιαφερον οποτε λεω να ασχοληθω λιγακι μ αυτο...ntanos εχεις απολυτο δικιο,οποτε θα εχω λιγο χρονο θα μπαινω στο site και θα διαβαζω τα θεμετα που με ενδιαφερουν...rootbreaker θα δω μηπως μετα το λυκειο αρχισω τα γερμανικα αφου ειναι τοσο χρησιμα. MScEng να εισαι σιγουρος οτι το μονο που διαβαζω αυτη την στιγμη ειναι μαθηματικα,φυσικη κ χημεια...
  3. ikaros13,ευχαριστω παρα πολυ. θα παω συντομα να τα κοιταξω.! rootbreaker ,εχεις απολυτο δικιο και οι συμβουλες σου ειναι εξαιρετικες. φυσικα και δεν σκοπευω να παραμερισω τα μαθηματα μου,απλως στον ελευθερο χρονο μου (ειμαι ακομα β'λυκειου οποτε πιστευω πως υπαρχει καποιο αποθεμα χρονου που μπορω να εκμεταλλευτω) θα ηθελα να αρχισω να ασχολουμαι με την μηχανολογια...αλλα μαλλον θα ακολουθησω τις συμβουλες σου..δεν εχω ψαξει ακομα για τις δυνατοτητες που σου προσφερει το επαγγελμα,αλλα σκοπευω να το κανω..εσεις που βρισκεστε και στο επαγγελμα βλεπετε να εχει καποια προοπτικη η υπαρχει ηδη κορεσμος? και ποιους κλαδους θα προτεινατε(κατασκευαστικο η ενεργειακο?)
  4. βασικα βρηκα το site κατα τυχη ψαχνοντας για βιβλια μηχανολογιας(και πρεπει να πω οτι ειναι φανταστικο)...ειμαι 17 και επειδη θελω να περασω στο μετσοβιο,μηχ.μηχανικων θελω να αρχισω να διαβαζω απο τωρα καποια βιβλια.θα μπορουσατε ισως να μου προτεινετε καποια,σχετικα ευκολα??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.