Μετάβαση στο περιεχόμενο

elenifil

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

560 profile views
  • vck

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα ελέγξω όλα όσα μου είπατε κ θα επανέλθω!!!
  2. Βασικα το σπίτι το ενοικιάζουμε δεν ειναι δικο μας οποτε δεν γνωριζω για αυτα. Το θεμα ειναι οτι ακομα κ αν προβλεπεται θεση παρκινγκ (που αμφιβάλλω και λόγω παλαιότητας του σπιτιου) είναι νόμιμο να βρίσκεται το αυτοκίνητο σε κοινόχρηστο χώρο του οικήματος χωρίς κανεναν απολύτως διαχωρισμό; Διοτι έξω απο τη γκαραζοπορτα υπάρχει αρ. Απόφασης κ προφανώς εχουν βγαλει την αδεια με καποιον τροπο, αλλά που μπορω να απευθυνθω για να γινει αυτοψία για την καταλληλότητα του χώρου που χρησιμοποιείται σαν πάρκινγκ; Και πάλι ευχαριστώ!
  3. Αγαπητοί φίλοι! Απευθύνομαι σε εσας μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε ή να με καθοδηγήσετε σχετικά με ένα πρόβλημα που άπτεται της ειδικότητάς σας και δυστυχώς όσο και να έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω μια ξεκάθαρη απάντηση. Μένουμε στον Α όροφο μιας διπλοκατοικίας (ισόγειο, 1ος όροφος, 2ος όροφος) και συμβαίνει το εξής: η είσοδος του κτίσματος είναι ταυτόχρονα εκτός απο κοινόχρηστος χώρος και το ο χώρος πάρκινγκ του Β' ορόφου. Δηλαδή υπάρχει η κεντρική πόρτα από την οποία όλοι οι ένοικοι μπαίνουμε για να πάμε στα διαμερίσματά μας και στα 5 εκατοστά από την πόρτα αυτή υπάρχει η γκαραζόπορτα η οποία οδηγεί στον ίδιο χώρο ακριβώς. Δεν υπάρχει κάποιος τοίχος ή κάτι τελοσπάντων που να επιτρέπει στο σταθμευμένο αυτοκίνητο να είναι ανεξάρτητο από τον κοινόχρηστο χώρο με αποτέλεσμα όταν παρκάρουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ να αναγκαζόμαστε να περνάμε από 60 περίπου εκατοστά δίπλα από το αυτοκίνητο για να πάμε στη σκάλα που βρίσκεται σε αποσταση ενός μέτρου από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Αυτό έχει καταντήσει ενοχλητικό και επικίνδυνο, καθώς τόσο ο θόρυβος που προκαλείται μεσα στην είσοδο του σπιτιού κατα της εισοδο-έξοδο του αυτοκινήτου όσο και οι ρύποι που αυτό προκαλεί μας έχουν πια αγανακτήσει. Το θέμα είναι λοιπόν ότι θέλουμε να κάνουμε καταγγελία στην πολεοδομία και θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς πώς μπορώ να το χειριστώ και τι μπορώ να κάνω. Ωστόσο αυτοί ισχυρίζονται ότι έχουν άδεια και εδώ που τα λέμε τους πιστεύω γιατί έχουν συγγενείς και φίλους στις δημόσιες υπηρεσίες και γενικότερα είναι μεγάλοι απατεώνες γιατί μας έχουν εξαπατήσει κι άλλες φορές σε όλα τα ζητήματα (θέρμανση, κοινόχρηστο ρεύμα κλπ). Υπάρχει η παραμικρή περίπτωση αυτό το πράγμα, που μπάζει από εκατό μεριές να ΜΗΝ είναι αυθαίρετο; Καταρχήν είναι όντως επικίνδυνο και από θέμα υγιεινής και από θέμα ηχορύπανσης αλλά και από θέμα ασφάλειας, καθώς σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού θα πρέπει να πηγαίνουμε σαν τα καβούρια για να βγουμε από την πόρτα της εισόδου, εφόσον το αμάξι εμποδίζει την άνετη διέλευση μας. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, περιμένω εναγωνίως την επιστημονική σας άποψη!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.