Μετάβαση στο περιεχόμενο

Zyk

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Zyk

  1. Γεια σας, Έχω μια γρήγορη ερώτηση αν ξέρει κάποιος να απαντήσει, γιατί δεν μπορώ να το βρω στο διαδίκτυο: Γνωρίζει κάποιος πόσο % αυξάνεται μια δόση διακανονισμού αν δεν καταβληθεί εγκαίρως? Δυστυχώς ξέχασα να καταβάλω την δόση του διακονονισμού του Ιουλίου, άρα τον Αύγουστο το σύστημα θα τραβήξει την δόση του Αυγούστου, του Ιουλίου και μια ποσοστιαία προσαύξηση σαν πρόστιμο. Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι αυτό το ποσοστό? Ευχαριστώ.
  2. Κατέθεσα σήμερα τα δικαιολογητικά για επιστροφή 100 ευρώ (αγορά γυαλιών) και τα παιδιά στο πρωτόκολλο μου είπαν ότι θα περιμένω κανά χρόνο για να τα πάρω πίσω! ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ!
  3. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να πάρω πιστοποιητικό υγείας από τον ΕΟΠΥΥ. Έκλεισα μεν ραντεβού με γιατρό σε πρώην ΙΚΑ, αλλά η τηλεφωνήτρια δεν γνώριζε αν θα εξυπηρετηθώ. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να κλείσω σε συμβεβλημένο γιατρό.
  4. Καλησπέρα παιδιά, ετοιμάζω την πρώτη μου περιοδική δήλωση και έχω χαθεί λίγο... Σαν έδρα χρησιμοποιώ το σπίτι στο οποίο ταυτόχρονα μένω μόνος μου. Στα έξοδα τους αντίστοιχους λογαριασμούς ΔΕΚΟ θα περνάω το 1/3 ή το 100% του ποσού? Για το ενοίκιο τι ισχύει?
  5. Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση για την σφραγίδα έναρξης επαγγέλματος. Η ΔΟΥ που θα πρέπει να αναγράφεται αφορά την ΔΟΥ στην οποία ανήκει το ΑΦΜ σου όταν το έβγαλες ή την ΔΟΥ στην οποία θα κάνεις την έναρξη επαγγέλματος?
  6. Ευχαριστώ παιδιά. Καλώς ήρθε η πρώτη λυπητερή :I
  7. Καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής θεματάκι με την εγγραφή στο ΤΣΜΕΔΕ: Μου ήρθε το χαρτί εγγραφής στο ΤΕΕ και τώρα θεωρητικά περιμένω για να μου έρθει και αυτό του ΤΣΜΕΔΕ για να πληρώσω την εισφορά. Επειδή όμως το διάστημα που θα έρθει η ειδοποίηση από το ΤΣΜΕΔΕ δεν είναι σταθερό γίνεται να πάω εγώ νωρίτερα για να βγάλω βιβλιάριο? Ο λόγος είναι ότι ήδη έχω πάει σε κάποιους γιατρούς για ένα πρόβλημα και έχω τρέχοντα έξοδα (έχουν περάσει 2 μήνες) και δεν θέλω να περάσει η 3μηνιαία προθεσμία για την καταβολή των αποδείξεων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.