Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikosm1993

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

688 profile views
  • toolkid

nikosm1993's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η λογική είναι να σχεδιάζεις βάση λειτουργικού σκοπού. Απλώς εμείς στην σχολή το παίρνουμε προσεγγιστικά 30%. Το βάθος τρύπας εξαρτάται από τον εξοπλισμό που θα κατασκευαστεί το εκάστοτε αντικείμενο. Οπότε, εμείς δεν ξέρουμε με ποια μέθοδο θα κατασκευαστεί, οπότε το παίρνουμε 30%..! Θα ψάξω τις σημειώσεις μου και θα σας πω ακριβώς πόσο είναι..! Το παραπάνω μήνυμα μου είναι λάθος...!!!
  2. Παιδιά, μην αντιλέγετε... Η απάντηση είναι ότι, περίπου 30% ανοίγουμε ( ή έστω σχεδιάζουμε ! ) παραπάνω την τρύπα..! Για παράδειγμα... Άμα θέλουμε να έχουμε σπείρωμα σε βάθος 20mm τότε η τρύπα που θα ανοίξουμε για να επιτεύξουμε τον σκοπό μας θα πρέπει να είναι περίπου 20mm+30%=26mm ( Το σχεδιάζουμε 25mm! ) Ενδεχομένως αυτά τα δεδομένα να αλλάξουν και να βγαίνουν μέσα από τύπους... Αλλά μία εμπειρική εκτίμηση είναι αυτή. Αυτό ρώτησα εξ'αρχής... Η ερώτηση μου ήταν σχεδιαστικού σκοπού κι όχι λειτουργικού!!
  3. Καλησπέρα σας. Θέλω να μου απαντήσετε σε μια ερώτηση... Όταν θέλουμε να φτιάξουμε ένα εσωτερικό σπείρωμα, ανοίγουμε μια τρύπα. Πόσο ποιο μακρύτερη πρέπει να είναι η τρύπα..? Πόσο % ? π.χ. Αν θέλουμε να ανοίξουμε σπείρωμα σε βάθος 20mm, η τρύπα πόσο θα γίνει...? 25mm? Θέλω να το σχεδιάσω στο AutoCad.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.