Μετάβαση στο περιεχόμενο

ctogias

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ctogias

  1. Καλημέρα! Μπορεί μήπως κάποιος συνάδελφος να με κατατοπίσει σχετικά με το πως μπορώ να απεγκαταστήσω το freecad? (και να διαγραφεί και από το menu του autocad)
  2. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις απαντήσεις τους. Τελικά έκανα αυτό που η πλειοψηφεία και η λογική ορίζει.. διάγραμμα εκσκαφών συνοδευόμενο από δύο τομές με αναβαθμούς στα πρανή. Ελπίζω πως κάτι τέτοιο εννοούσε η συνάδελφος της πολεοδομίας. Την Παρασκευή που θα τα ελέγξουν ευελπιστώ πως θα λυθεί το μυστήριο του "σκαλομετρικου διαγράμματος". Ειλικρινά πάντως σας ευχαριστώ όλους, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτή η επικοινωνία ειδικά για εμάς τους νεώτερους "μηχανικους".
  3. Προφανώς κάτι τέτοιο ζητάνε. Απλά επειδή δεν το έχω ξανακούσει, ψάχνω μήπως έχει κάποιες προδιαγραφές σύνταξης κλπ. Μήπως τέλος πάντων κάποιος το έχει ξανασυνατήσει... Πρόκειται για αναθεώρηση αδείας(1η άδεια το 12/2009), θεωρημένης για στάθμη υπογείου στο -4 απο το φυσικό έδαφος, τώρα για 1μ βύθιση μου ζητάνε παπάδες!!
  4. Σε νέα κατασκευή επιφανείας περί τα 3.000μ2, με ένα υπόγειο σε στάθμη -5μ από το φυσικό έδοφος, από την πολεοδομία μου ζητήθηκε "σκαλομετρικό διάγραμμα" για τα πρανή της εκσκαφης! Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό και αν ναι... καμια πληροφορία για το πως συντάσσεται?! Υ.Γ. : Απευθύνεστε σε νέο μηχανικό και δη δομοστατικό...
  5. Καμιά ιδέα για το πώς μπορώ να αντιμετωπίσω στο Stereostatika τέτοιες περιπτώσεις... γιατί μου δίνει μόνο τρεις επιλογές (ακλόνητες, ελαστικές ελεύθερες στηριξεις) και μόνο στο σύνολο του οροφου...
  6. Καλημέρα! Είμαι νέος συνάδελφος και προσπαθώ να κάνω την πρώτη μου ουσιαστικά μελέτη. Μεταξύ άλλων μου έχει προκύψει η απορία, που όσο κ αν έψαξα, απάντηση στον ΕΑΚ τουλάχιστον δε βρήκα. Σε ένα υπόγειο, με περιμετρικά τοιχώματα, από τι ποσοστό ανοιγμάτων και άνω πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε ακλόνητες τις στηρίξεις του διαφράγματος της οροφής του υπογείου? Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος να με κατατοπίσει?
  7. Καλησπέρα συνάδελφοι! Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία για την αδειοδότηση και ανέγερση πολιτιστικού κτιρίου? Αρμόδιους φορείς, εγκρίσεις που απαιτούνται κλπ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.