Μετάβαση στο περιεχόμενο

argeios78

Members
  • Περιεχόμενα

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

argeios78's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι ακουγεται? Θα δοθει νεα παραταση?
  2. Nαι κ εγω έχω ρευμα του 1970, πολυ πριν τις ΖΟΕ (1999).Αρα δε θα έχω προβληματα ελπιζω.Thnx!
  3. Το οτι μπορεί να τακτοποιηθει αφου δημιουργηθηκε πριν την εφαρμογη των ΖΟΕ προκύπτει απο καπου?Για να μπορέσω να τους το παραθέσω.
  4. Eτσι λέω και εγω!!!Ο πελάτης μου λέει εγω θέλω υπευθυνη απαντηση όμως.Γιατι να πρεπει να περνω εγω την απολυτη ευθύνη για όλα αυτά?ουφ!
  5. Θα ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος τακτοποιήση κατοικίας σε Ζωνη Οικιστικου Ελεγχου οπου δεν επιτρέπεται κατοικία, αν όμως η χρήση επιτρεπόταν στη περιοχή πριν την εφαρμογή των ΖΟΕ. Μπορεί να γίνει? K αν ναι..μπορεί να πάρει ρευμα?Μπορεί να γίνουν εργασίες επισκευης και συντηρησης?
  6. Ε μη τους γδαρω τους γδαρω τουσ ανθρωπους.. Ναι.εννοειται παντα και παντου χρειαζεται τοπογραφικο!!!!!!!! Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, Manolis gon
  7. Οκ.Για να κοστολογησω τη δουλεια μου ρωταω,Γιατι αν χρειαστει να κάνω αντιγραφη σχεδιων έχω δουλεια :) Ευχαριστω πολυ. και επιεδη ρωτησα τοπογραφο της περιοχης και μου λεει οτι χρειαζεται νεο τοπογραφικο με κρατικες συντεταγμενεσ για το φακελο μου, παρολο που εχω προσφατησ άδειας και είναι οπωσ ειπα εντοσ σχεδιου.
  8. Τακτοποιω τον ΗΧ για να γινει μεταβιβαση, για τη βεβαιωση εννοω τησ μεταβιβασης
  9. Kατάλαβα, απλά επειδη προκειται για ΗΧ και η διαδικασια ηταν διαφορετικη η αμοιβη πολυ λιγοτερη , δυσκολευομαι σε τοσο μικρο προστιμο να ζητησω αυτην την αμοιβη, αλλα έτσι έχουν τα πραματα.Και κατι άλλο, εγω χρησιμοποιω τα σχεδια της αδειας δε κάνω καινουρια σχεδια ετσι δεν ειναι? Ο συμβολαιογραφος για τη μεταβιβαση δέχεται σχεδια τησ άδειας συμπληρωμένα απο εμένα η πρέπει να γινουν απο την αρχη?
  10. Eυχαριστώ παιδια, σε μια τέτοια περίπτωση δλδ εγώ κάνω μια απλη αυτοψία ? Τι χρεωνετε σε τέτοιες απλές περιπτώσεις όταν τον προστιμο δε ξεπερνα τα 500 ευρω?
  11. Καλησπέρα, Έχω προσφατη άδεια εντος πενταετίας, κ ο πελάτης θέλει να τακτοποιησει 5 τετραγωνικα κλεισμένου Η'Χ. Θα χρειαστεί να κάνω νεό τοπογραφικό και αποτύπωση? Η αρκεί ο φάκελος των μελετών της άδειας? Την άδεια δε την έχω βγάλει εγω.Έχω μόνο αντίγραφα σχεδιων,Απο αυτοψία που έκανα όλα φαινονται σωστά εκτοσ του κλειστου Η.Χ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.