Μετάβαση στο περιεχόμενο

dinos1979

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dinos1979

  1. @ Brasco,πεταχτο η οπως ειπε ο φιλος λεγεται κι Σαγρε!!! @ Antonisk7 συμφωνω μαζι σου οτι θελει πολυ δουλεια,πολυ χρονο..Απλα δε συμφωνω στο σημειο που γραφεις"να το ξανασοβατισω ΑΠΟ ΠΑΝΩ"!! Επειδη μιλαμε για μια μονοκατοικια με 2 οροφους δε θα ηθελα τον δευτερο οροφο να τον"επιβαρυνω"επιπλεον με αλλο σοβατισμα!!! Απλα λογω κρισης,το μεροκαμματο το εχω αναλαβει εγω με καποιον φιλο!!!(το σπιτι ειναι δικο μου εε). Ενδιαφερον που λες"επαιξες"με αλλα στοιχεια-λεπτομερειες!!! Για την ωρα εχουμε ξεκινησει με πολυ απλο τροπο..σφυρι χοντρο κι με λαμες..ΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ!!
  2. Την καλησπερα μου.. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος,μια ΜΕΘΟΔΟΣ-τροπος εργασιας-ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΨΙΜΟ των εξωτερικων τοιχων οι οποιοι εχουν ΠΕΤΑΧΤΟ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ.. Η αν υαπρχει καποιο ειδικο μηχανημα που να κανει αυτη τη δουλεια..εχω ψαξει παντου κι δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο.. Ευχαριστω πολυυυυ action-reaction
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.