Μετάβαση στο περιεχόμενο

_teo

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by _teo

  1. Τελικα βρηκα τροπο να κανω αυτο που ηθελα.Χρησιμοποιω αρχεια .hgt που βρηκα στο διαδικτυο τα οποια τα ανοιγω με το global mapper και ουσιαστικα απεικονιζουν καποιο χαρτη με χρωματα που δηλωνουν τα υψομετρα στα σημεια.Με την χρηση λοιπον αυτου του προγραμματος μπορω να εξαγω αρχειο .xyz το οποιο μπορω να ανοιγω με excel, word etc. και να παιρνω ετσι τις συντεταγμενες της περιοχης που θελω (longtitude,latitude,υψομετρο) για ΟΛΑ τα σημεια της περιοχης που εχω επιλεξει.
  2. Γενικα για μια περιοχη θα ηθελα να παρω το 3d μοντελο απο το google maps (longatitude,latitude,υψομετρο και να ειναι σε αρχειο text αν γινεται) και την εικονα της περιοχης που να δειχνεις τα χρωματα σε καθε σημειο ως αρχειο jpeg.Αυτο πως ακριβως μπορω να το κανω?
  3. Αυτο που θελω να κανω ειναι οπως γραφω και στον τιτλο να μπορω να παρω μια εικονα απο το google earth και να την μετατρεψω ουσιαστικα σε ενα πινακα που να περιεχει τις συντεταγμενες καθε σημειου της εικονας σε καθε του κελι.Υπαρχει κανεις που να ξερει με ποιον τροπο η πιο προγραμμα μπορω να το κανω αυτο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.