Μετάβαση στο περιεχόμενο

jekishan

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από jekishan

  1. Καλησπέρα, 

    Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι ισχύει για τους όρους δόμησης (αρτιότητα , Σ.Δ., κτλ), σε οικόπεδο εκτός σχεδίου του οικισμού Ποτίδαιας Χαλκιδικής;

    Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την πολεοδομίας αλλά δεν βγάζω άκρη.

  2. Παιδιά ας απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι για το εξής:

    Ήμουν μισθωτός για 2 χρόνια μέχρι πριν 10 μέρες ,μέσω ενός προγράμματος του οαεδ για νέους πτυχιούχους( πολ/μηχ). Ο μισθός μου ήταν 625 € ,κ ο εργοδότης πλήρωνε τσμεδε και ικα. Πέρασα απο το τσμεδε να δω τι έχω να πληρώσω μεχρι το τέλος του χρόνου και μου κάναν μια "σπουδαία" ανακάλυψη- αποκάλυψη. Επειδή λέει ο μισθός μου ειναι λιγότερος απο τον κατώτατο ( 693€),και δεν μπορώ να διακιολογήσω τις εισφορές που πληρώνω (απο ότι κατάλαβα),  πρέπει να κάνω εκκαθάριση και θα βγεί ενα ποσό να πληρώσω λέει για αυτα τα 2 χρόνια. Και περίμενα να με πάρουν τηλέφωνο να μου πούν αυτο το ποσό γιατί έπρεπε να το υπολογίσουν..

    Εν τέλει με πήρανε και μου είπαν οτι είναι 818€.

    Είναι δυνατον; Με ποιά λογική; Δεν φτάνει που έπαιρνα λιγότερα πρέπει να πληρώσω κιόλας; Μήπως έκαναν λάθος παραλείποντας το γεγονός οτι είναι πρόγραμμα του οαεδ?

    Αφου οι εισφορές έχουν πληρωθει κανονικά, ποιό το προβλήμά τους;

    Αν ισχύει αυτό έχω κάνει διαγραφή χθές!!Γιατί πρόκειτε ξεκάθαρα για κλέφτες.

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  3. Παιδιά ας απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι για το εξής: Ήμουν μισθωτός για 2 χρόνια μέχρι πριν 10 μέρες ,μέσω ενός προγράμματος του οαεδ για νέους πτυχιούχους( πολ/μηχ). Ο μισθός μου ήταν 625 € ,κ ο εργοδότης πλήρωνε τσμεδε και ικα. Πέρασα απο το τσμεδε να δω τι έχω να πληρώσω μεχρι το τέλος του χρόνου και μου κάναν μια "σπουδαία" ανακάλυψη- αποκάλυψη. Επειδή λέει ο μισθός μου ειναι λιγότερος απο τον κατώτατο ( 693€),και δεν μπορώ να διακιολογήσω τις εισφορές που πληρώνω (απο ότι κατάλαβα),  πρέπει να κάνω εκκαθάριση και θα βγεί ενα ποσό να πληρώσω λέει για αυτα τα 2 χρόνια. Και περιμένω να με πάρουν να μου πούν αυτο το ποσό.

    Είναι δυνατον; Με ποιά λογική; Δεν φτάνει που έπαιρνα λιγότερα πρέπει να πληρώσω κιόλας; Αφου οι εισφορές έχουν πληρωθει κανονικά, ποιό το προβλήμά τους;

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.