Μετάβαση στο περιεχόμενο

geroxekoutis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από geroxekoutis

  1. Σχετικά πάντως με την εποχιακή ρύθμιση της κλίσης, έχουν δυστυχώς παρατηρηθεί φαινόμενα παρέμβασης από τους ιδιοκτήτες - επενδυτές, όποτε & όπως νομίζουν, με ποικίλα αποτελέσματα: από πτώση της παραγωγής λόγω λάθος κλίσης μέχρι & ζημιά (θραύση πάνελ).

    Όσο και αν υπάρχουν συμφωνητικά & υπεύθυνες δηλώσεις, δεν μπορείς να αποφύγεις τη γκρίνια τους γιατί βέβαια, θα προσπαθήσουν να το κρύψουν & να ρίξουν την ευθύνη στον εγκαταστάτη.

    Και για να καταλάβετε τι εννοώ, πριν ένα μήνα περίπου βρήκα διάφορες κλίσεις στην ίδια ταράτσα, από 38 μέχρι 43 μοιρες & ο πελάτης ισχυριζόταν πως τη ρύθμισα εγώ, ενώ η εγκατάσταση είχε γίνει στις 28 μοίρες την άνοιξη & δεν την είχα ξαναεπισκεφθεί!

  2. Τα δύο αυτά πάνελ έχουν ένα βασικό κοινό κατασκευαστικό χαρακτηριστικό: Έχουν ένα επιπλέον κάθετο νεύρο στον σκελετό τους. Κατά τα λοιπά, το ένα φτιάχνεται στην Κίνα ενώ το άλλο έχει τεχνογνωσία πολλών δεκαετιών πίσω του & κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία

    Πολλά μπορούμε να πούμε & για άλλα πάνελ αλλά μιας & ρωτάς γι'αυτά τα 2, μένω σε αυτά.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.