Μετάβαση στο περιεχόμενο

geroxekoutis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by geroxekoutis

  1. Από αυτά που ξέρω. όλα τα εργοστάσια μπορούν να παραδώσουν σορταρισμένα πάνελ (για μεγαλύτερα έργα - όχι για οικιακά) αλλά έχει επιβάρυνση..
  2. Σχετικά πάντως με την εποχιακή ρύθμιση της κλίσης, έχουν δυστυχώς παρατηρηθεί φαινόμενα παρέμβασης από τους ιδιοκτήτες - επενδυτές, όποτε & όπως νομίζουν, με ποικίλα αποτελέσματα: από πτώση της παραγωγής λόγω λάθος κλίσης μέχρι & ζημιά (θραύση πάνελ). Όσο και αν υπάρχουν συμφωνητικά & υπεύθυνες δηλώσεις, δεν μπορείς να αποφύγεις τη γκρίνια τους γιατί βέβαια, θα προσπαθήσουν να το κρύψουν & να ρίξουν την ευθύνη στον εγκαταστάτη. Και για να καταλάβετε τι εννοώ, πριν ένα μήνα περίπου βρήκα διάφορες κλίσεις στην ίδια ταράτσα, από 38 μέχρι 43 μοιρες & ο πελάτης ισχυριζόταν πως τη ρύθμισα εγώ, ενώ η εγκατάσταση είχε γίνει στις 28 μοίρες την άνοιξη & δεν την είχα ξαναεπισκεφθεί!
  3. Τα δύο αυτά πάνελ έχουν ένα βασικό κοινό κατασκευαστικό χαρακτηριστικό: Έχουν ένα επιπλέον κάθετο νεύρο στον σκελετό τους. Κατά τα λοιπά, το ένα φτιάχνεται στην Κίνα ενώ το άλλο έχει τεχνογνωσία πολλών δεκαετιών πίσω του & κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία Πολλά μπορούμε να πούμε & για άλλα πάνελ αλλά μιας & ρωτάς γι'αυτά τα 2, μένω σε αυτά.
  4. Την τεχνική υποστηριξη προσωρινά, νομιζω πως την είχε ή την έχει ακόμα αν δεν κάνω λάθος η Entec αλλά είναι θέμα ημερών να αρχίσει η λειτουργία του επίσημου service της Power One, αν δεν έχει αρχίσει ήδη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.