Μετάβαση στο περιεχόμενο

ElectricianR

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ElectricianR

  1. Eχαριστω για της απόψεις σας θα το μετρησω να δω (ο διακόπτης είναι καινούριος) απλός με παραξενεύει γιατί να πέφτει μόνο σε αυτά τα φορτία αν είχε πρόβλημα ο Ν ή χαλαρές συνδέσεις δεν θα έπαιφτε και με την καφετιερα κ.τ.λ ?
  2. Εχω μια εγκατασταση τριφασικη οποτε τριφασικο ρελε διαρροης ,στους ρευματοδοτες υπαρχουν συνδεμένα τηλεφωνα καφετιερα, ανεμιστηρας οθονη. Τωρα το προβλημα μολις παω να συνδεσω το ψυγειο ή φορητό air-condition (12000 btu) πέφτει το ρελέ. Τι μπορεί να συμβαίνει? Με τεχνητή διαρροή λειτουργεί νορμάλ δηλαδή κόβει το κύκλωμα. Επίσης το τριφασικό ρελέ παίζει ρόλο αν η είσοδος των φάσεων-ουδετέρου είναι πάνω η κάτω? Η μετρήσεις ειναι κανονικές φάση-ουδέτερος 241 V φάση-γείωση 241V γείωση-ουδέτερος 0 V επίσης η αντίσταση ουδετέρου-γείωσης κανονική. Ακούω προτάσεις για το τι μπορεί να συμβαίνει.
  3. Καλησπερα είμαι καινούριος μηχανικός στην εταιρεία που εργάζομαι μου ανέθεσαν μια μελέτη φωτοβολταϊκού 20 KW. Θα ήθελα βοήθεια όσο αφορά το μονογραμμικό σχέδιο και τι υλικά χρησιμοποιούνται στους πίνακες DC , AC τα πλαίσια που θα χρησιμοποιηθούν είναι της canantian solar 195 Wp με Vmp 37 v και Imp 5.27 A σε 6 string τον 17. Inverter να χρησιμοποιήσω 2 x 10 kw ή 3 x 7 kw παιζει και ρόλο για το μονογραμμικό. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.