Μετάβαση στο περιεχόμενο

ILMESSENGERO

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

ILMESSENGERO's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Οσο για το EDINΒURGH COLLEGE OF ART ειναι απλα ενα παραρτημα του Heriot-Watt που βρισκεται στο κεντρο της πολης. Αν θυμαμαι καλα ηταν κατι σαν την Καλων Τεχνων που υπαρχει στην Ελλαδα. Ζωγραφικη, Σχεδιασμος, Γλυπτικη, Φωτογραφια, και μου φαινεται Αρχιτεκτονικη. Δεν εχει να κανει τιποτα αυτο με το ερωτημα μου. Εκλεισα εισητηριο και κατεβαινω Κυριακη Απο Δευτερα παιρνω σβαρνα ΤΕΕ, Δοαταπ και ολα τα ''ευγενη'' ιδρυματα χεχεχε Αφου δεν απανταει κανεις σε μαιλ απο δαυτους. Μπαχαλο τελειως. Θα σας κρατησω ενημερους.
  2. Καλημερα σε ολους εδω μεσα παιδια. Ειμαι νεος εδω περα και εχω ενα προβλημα που με επειγει. Για να μην πολυλογω η ιστορια εχει ως εξης. Το 2003 τελειωσα μηχανολογος μηχανικος απο το Heriot-Watt στο Εδινβουργο, Σκωτια. Τα ετη φοιτησης ηταν 4 και ολα εγιναν εκει. Και πηρα ''BEng in Mechanical Engineering third class''. Αμεσως ξεκινησα ενα μαστερ με τιτλο ''MSc in Energy'' το οποιο δεν τελειωσα ποτε διοτι δεν παρεδωσα διπλωματικη(ολα τα αλλα τα περασα). Δεν ασχοληθηκα με το τι σπουδασα και βρηκα ασχετη δουλεια και εκανα ολα αυτα τα χρονια. Ποιο ειναι το προβλημα? Ο πατερας μου εχει ενα τεχνικο γραφειο ανελκυστηρων. Ο ανθρωπος θελει να βγει στην συνταξη και θελει να γυρισω να το αναλαβω εγω. Την δουλεια την ξερω γιατι δουλευα χρονια μαζι του πριν φυγω. Κανονικα και με τον νομο. Με τα ενσημα μου και με ολα μου. Δηλαδη φαινεται οτι εχω δουλεψει. Επειδη δεν ειχα σκοπο να την παρω την δουλεια αλλα με το μπουρου μπουρου με καταφεραν μπορει καποιος να μου πει ποιος ειναι ο γρηγοροτερος και ευκολοτερος και τροπος να γινει αυτο? Για να περασει η δουλεια στα χερια μου πρεπει να εγγραφω στο ΤΕΕ? Και για να εγγραφω στο ΤΕΕ πρεπει να περασω ΔΟΑΤΑΠ? Και στο ΔΟΑΤΑΠ πρεπει να δωσω μαθηματα? Γιατι τωρα στα 40 δεν νομιζω να το αντεξω να δινω μαθηματα και να γυρναω στα θρανια. Διαβασα για ισοτιμιες και αναγνωρισεις. Και για την ισοτιμια πρεπει να δωσεις μαθηματα? Με την ισοτιμια γραφεσαι στο ΤΕΕ? Χρειαζεται οντως να γραφτω στο ΤΕΕ για να παρω την εταιρια στο ονομα μου? Και τελος καπου αλλου διαβασα κατι για καποιο ΣΑΤΕ η ΣΑΕΙ. Μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει και για αυτο? Συγγνωμη αμα ρωταω πραγματα που μπορει να φαινονται οικεια σε εσας. Αλλα λειπω 14 χρονια στην Σκωτια και ειλικρινα πιστεψτε με δεν εχω ιδεα τι γινεται στην Ελλαδα. Απλα θα ηθελα την αποψη σας για το πως και αν μπορει να γινει η μεταβιβαση της εταιριας σε εμενα χωρις εξετασεις και χρονοτριβες. Ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα και ζητω συγγνωμη αν εχω γραψει τιποτα παραλογα. Ν.Κ ΥΓ. Κατι που θελω να τονισω ειναι οτι δεν εχω καμμια βλεψη για προσληψη στο δημοσιο η δημοσια εργα. Και κατι αλλο. Το μαστερ αν μου ειναι απαραιτητο μπορω να το τελειωσω δινοντας την διπλωματικη σε 1-2 μηνες ακομα και μετα απο τοσα χρονια. Ειναι ομως απαραιτητο? Και το τελευταιο και κλεινω. Χρειαζονται ολα αυτα αν καποιος εχει βρετανικη υπηκοοτητα(εχω διπλη υπηκοοτητα)? Ειμαι υποχρεωμενος σαν βρετανος υπηκοος να δινω εξετασεις για να αναλαβω την εταιρια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.