Μετάβαση στο περιεχόμενο

Maria Thes

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Maria Thes's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω τί χρειάζεται και πόσο περίπου στοιχίζει να γίνει αλλαγή χρήσης κατοικίας από κατάστημα στην αρχική της χρήση
  2. Επειδή ο νόμος λέει "χώρος κύριας χρήσης" πρέπει να μην είναι τακοτοποιημένο.
  3. οι αρμόδιες υπηρεσίες δε δέχονται νομιμοποιημένους χώρους παρα μόνο νόμιμους εξ αρχής. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά μόνο κατοικίες δέχονται που έχουν αλλάξει χρήση, εκτός απ'ότι μας είπαν αν υπάρχουν στην πυλωτή κάποια μέτρα με αρχική κύρια χρήση.
  4. έχουμε μηχανικό αλλά βρισκουμε εμπόδια αλλού και θέλω να μάθω αν έχει ξαναγίνει αυτό ώστε να στηριχτώ εκεί
  5. επανέρχομαι στην ερώτηση γιατί έχουμε πρόβλημα, ο χώρος που μετατρέψατε ήταν ολόκληρος πυλωτή ή υπήρχε και ένα τμήμα με κύρια χρήση?
  6. Οικοδομικη άδεια υπάρχεια, για πυλωτη Ευχαριστω πολύ
  7. Συγνώμμη που ξαναρώτησα αλλά ήθελα να το σιγουρέψω. Ευχαριστώ πάρα πολύ και αν χρειαστεί θα σας ξαναενοχλήσω.
  8. Καλημέρα σας θα ήθελα τη βοήθεια σας καθώς ταλαιπωρούμαι εδώ κ πολύ καιρό για μια άδεια κ καθώς δεν είμαι μηχανικός έχω μπερδευτεί από τις πολλές γνώμες. Υπάρχει μια πυλωτή που θέλουμε να κάνουμε φαρμακείο. Γνωρίζει κανείς αν θα συναντήσουμε κάποιο πρόβλημα από το φαρμακευτικό σύλλογο; Ξέρουμε ότι δεν δέχονται αυθαίρετες κατασκευές ακόμα και τακτοποιημένες, όμως η πυλωτή είναι νόμιμη και με μια αλλαγή χρήσης μετατρέπεται σε κατάστημα. Έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι ανάλογο; Να σημειώσω επίσης ότι τα φαρμακεία έχουν πιο αυστηρές απαιτήσεις από όλα τα άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.