Μετάβαση στο περιεχόμενο

aris198412

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

aris198412's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά έτριψα όσο μπορούσα. Έβγαλα ανόδιο και είδα ότι ειναι οκ. έβαλα νήμα στο πάσο και το ξαναέβαλα αφού καθάρισα λίγο τα άλατα από πάνω του. Ελπίζω να τα έκανα όλα καλά.
  2. Να του βάλω πάνω από τη μπογιά και αντιμουχλική σιλικόνη? η βλακεία θα κάνω?
  3. Άρα καταλήγουμε τρίψιμο και βάψιμο με αντισκωριακό????
  4. Το νερό δεν το πίνουμε. έχει πολλά άλατα.
  5. Από την εταιρία μου είπανε ότι έσταζε από το ανώδιο (πιθανώς ο υδραυλικός που τον σύνδεσε δε το έλεγξε) και ήθελε κάναβη και τώρα με τα άλατα σταμάτησε. Επίσης με είπανε πως ο ηλιακός δε σκουριάζει και πως αυτό δεν είναι σκουριά αλλά το υλικό γίνεται έτσι όταν έρθει σε επαφή με νερό. Νερό υπήρχε γιατί έξω από την τάπα φαινότανε μια γραμμή από τα άλατα Ναί είχα δει νερό. Βαμμένη ήταν μαύρη Ναι είναι το σημείο που αλλάζεις το ανώδιο
  6. οπότε τελικά τι πρέπει να κάνω? Τρίβω τη σκουριά και βάφω με αντισκοριακό όπως λες? Βάφω από πάνω? Να βάλω σηλικόνη?
  7. Μίλησα με εταιρία τελικα και μου είπανε πως δεν είναι σκουριά αλλά έτσι γίνεται το υλικό αν έρθει σε επαφή με το νερό και ότι μάλλον χάνει από το ανώδιο
  8. Άρα να παω στο κατάστημα και να γυρέψω άλλο ανόδιο? ή να εποικινωνήσω με την εταιρία. υπάρχει κίνδυνος να μου χαλάσει τον ηλιακό?
  9. Παραθέτω εικόνα του ηλιακού στην περιοχή όπου είναι το ανώδιο πως είναι του γείτονα (καινούργιος ημερών) και πως έγινε ο δικός μου σε ένα χρονο από την εγκατάσταση. Τι πρέπει να κάνω? Ο ηλιακός λειτουργεί άψογα αλλά η σκουριά με προβλημάτισε. Από το κατάστημα μου είπανε τρίψιμο με γιαλόχαρτο. Ισχύει? και αν ναι πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο αυτό η υπάρχει τρόπος να το αποτρέψω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.