Μετάβαση στο περιεχόμενο

Faliraki

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ρόδος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  1. Θα γίνω αστροναύτης .....τι θα κάνω αν γίνω αεροναυπηγός???
  2. Καλημέρα,Σε 4 μέρες ξεκινάω την β λυκείου (τεχνολογική κατ) και έχω αρχίσει να ψάχνω τί να επιλέξω για την εισαγωγή μου στην 3βάθμια εκπαίδευση...Έχω όμως κάποιες απορίες για τα παρακάτω επαγγέλματα: 1)Ναυπηγός μηχ.μηχ 2)μηχ & αεροναυπηγών μηχ 3)μηχ. περιβάλλοντος Δεν ξέρω δηλαδή τις αρμοδιότητες του κάθε ενός...Όταν τελειώσω τι θα κάνω???
  3. Παιρνω γιατί πέρισι για ένα μπαλκόνι 3*2 φάγαμε πρόστιμο και μετά τα φτιάξαμε όλα τα πράγματα....
  4. μεταβιβάζεται από τον παππού μ στην μητέρα μ το 1/3 ξενοδοχείου τα ποσά μας τα είπε δικηγόρος(όχι ειδικευόμενος σε συμβολαιογράφος)...Δεν έχει πάει η μητέρα μου να ρωτήσει μηχανικό...Και από ότι ξέρω 100% είναι νόμιμα όλα και όιχι αυθαίρετα....Ευχαριστώ για την απάντηση....Θα ρωτήσω αύριο την μητέρα μου και θα σας πω περισσότερα...Ευχαριστώ που απαντήσατε.... Θέλω να μαθω κάπειες πληροφορίες για κάποια επαγγκέλματα εδώ μέσα να ανοίξω άλλο θέμα??
  5. Καλησπέρα,πήγα ΄ σήμερα με την μητέρα μου στο δικηγόρο και ρωτήσαμε πόσο πάει η μεταβίβαση...Μας είπε κάπου στα 10.000 ευρώ μας είπε πώς ο φόρος είναι κάπου 5.000 1.200 για τον δικιγόρο και τα υπόλοιπα για τον πολιτικό μηχανικό π πρέπει να κάνει σχέδιο και να δείξει ότι δεν είναι παράνομο... Ισχύει κάτι τέτοιο ? γιατί χρειάζεται το σχέδιο ενώ πριν 3 χρόνια δεν χρειαζόταν??
  6. Γιατί κάποιος μπορεί να ξεχάσει στην αρχή και να το δεί στο τέλος ..κατάλαβες??
  7. Απο Ρόδο είμαι... Τις 7 ερωτήσεις ποιό μπορεί να με απαντήση ??
  8. Εγώ έχω Αυστραλέζικο διαβατήριο(ξέρετε τι γίνεται).Έχω ψάξει να δω αν υπάρχουν ναυπηγία εκεί.Όπως έμαθα υπάρχουν αλλά όχι τόσα όσο σε Κορέα και Κίνα.Αλλά εγώ θέλω να μάθω τα παραπάνω 7 ερωτήματα για εδώ στην Ελλάδα
  9. 'Αν απαντήσουν σε εσένα θα απαντήσουν και σε εμένα...περίμενε
  10. Γεία σας. Απο Σεπτέμβριο πάω β ΓΕ.Λ.Ένα απο τα επαγκέλματα που θα με άρεσε να κάνω είναι αυτό του Ναυποιγού μηχανολόγου μηχανικού,αλλά πρώτη μέρα το ψάχνω το θέμα αυτο και έτσι έχω κάποιες ερωτήσεις. 1)Δουλεύουν σε γραφείο?? 2) Από δουλειά πώς πάει 3)Υπάρχουν κλάδοι στον ναυπηγό ?? 4) Από αμοιβή πώς πάμε?? 5)Στην Ελλάδα έχουμε Ναυπηγία?? 6) Εύκολοι εύρεση εργασίας?? 7)Στο εξωτερικό εύκολα πας για την δουλειά αυτή?? Περιμένω την απάντησή σας.... *Για τα άλλα επαγγέλματα που με ενδιαφέρουν (υπάρχουν στο μλογκ) να γράψω εδώ η στην κατηγορία τους?? 44 το είδατε και δέν ξέρει κανείς ???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.