Μετάβαση στο περιεχόμενο

VasilisPapadimitriou

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by VasilisPapadimitriou

  1. Καλησπέρα!!Πιστεύετε οτι τα δημόσια έργα είναι πιο ευάλωτα και επηρρεάζονται περισσότερο απο δυσμενείς καιρικές συνθήκες σε σχέση με τα ιδιωτικά;

    1. Show previous comments  3 more
    2. man21

      man21

      Αν πρόκειται για χωματουργικό (οδοποιία, φράγμα, υδραυλικό) τότε ναι υπάρχει πρόβλημα. Για τα ιδιωτικά (99,999% οικοδομές) το πρόβλημα είναι σχεδόν ασήμαντο.

    3. VasilisPapadimitriou

      VasilisPapadimitriou

      Κατάλαβα...Πάντως γενικά τα έργα π.χ. οδοποιοίας μπορεί να επηρρεάζονται περισσότερο η λιγότερο απο δυσμενείς καιρικές συνθήκες σε σχέση με τα οικοδομικά;Ευχαριστώ Γιάννη.

    4. VasilisPapadimitriou

      VasilisPapadimitriou

      Ευχαριστώ πολύ man21, δεν είχα δει την απάντηση σου. Οπότε μπορεί να δικαιολογηθεί ετσι.

  2. Καλησπέρα, ονομάζομαι Βασίλης Παπαδημητρίου, ειμαι πολιτικός μηχανικός και κάνω μεταπτυχιακό στο UCL (University College London) πανω σε Διοίκηση Έρων και Επιχειρήσεων (MSc in Project and Enterprise Management). Το θέμα της πτυχιακής μου εργασίας αφορά τις αιτίες καθυστερήσεων που εμφανίζονται σε ολόκληρη τη διάρκεια των κατασκευαστικών έργων (Στάδιο Προγραμματισμού, Στάδιο Μελέτης, Στάδιο Κατασκευής). Εαν έχετε ελεύθερο χρόνο θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε σε αυτή την έρευνα απαντώντας στο (ανώνυμο) ερωτηματολόγιο που έχω επισυνάψει. Είναι σε μορφή pdf και μπορείτε να συμπληρώσετε απευθείας επάνω χρεισημοποιώντας τα "tools" ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θέλετε που θα με βοηθήσει να καταλάβω τις απαντήσεις σας. Το email μου είναι [email protected]. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρατήρηση: Μην ανοίγετε πολλαπλά θέματα με το ίδιο αντικείμενο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Γιάννης. Questionnaire-Greek.pdf
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.